Ronaldu kļuvis par visu laiku labāko piespēlētāju Čempionu līgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Slavenais Portugāles uzbrucējs Krištianu Ronaldu no titulētās Spānijas komandas Madrides «Real» kļuvis par visu laiku labāko piespēlētāju UEFA Čempionu līgas turnīrā, liecina «Statbunker» informācija.

«Real» komanda trešdien Čempionu līgas pirmajā astotdaļfināla mačā savā laukumā ar 3:1 palīdzēja pieveikt Itālijas klubu «Napoli». Otrā puslaika sākumā Ronaldu asistēja vācu pussargam Toni Krosam, nopelnot 31. rezultatīvo piespēli savā Čempionu līgas karjerā.

Līdz ar to Ronaldu kļuva par prestižā turnīra labāko piespēlētāju. Viņš apsteidza Mančestras «United» leģendu Raienu Giggsu, kam Čempionu līgā 30 rezultatīvas piespēles.

Trešajā vietā rezultatīvāko piespēlētāju sarakstā ar 24 piespēlēm ir «Barcelona» superzvaigzne Lionels Mesi no Argentīnas. Viņiem ar 22 piespēlēm seko Londonas vienības «Arsenal» pussargs Mesuts Ezils un Mančestras «United» zviedru uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs.

Tāpat spēlē ar «Napoli» Madrides klubs sasniedza jaunu kluba rekordu. Spānijas komanda 41 mačā pēc kārtas guvis vismaz vienus vārtus. Pēdējo reizi tā palika tukšā 2016. gada 26. aprīlī Čempionu līgas pusfināla mačā pret Mančestras «City».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu