Ranjēri: Čempionu līga ir kā brīvdiena un svarīgāka ir premjerlīga

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

UEFA Čempionu līga ir kā brīvdiena un Anglijas premjerlīgas turnīrs ir svarīgāks, uzskata Lesteras «City» galvenais treneris Klaudio Ranjēri.

Anglijas premjerlīgas pērnās sezonas čempione «City» trešdien UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmajā spēlē viesos ar 1:2 piekāpās Spānijas klubam «Sevilla».

«Čempionu līga ir kā brīvdiena un pats svarīgākas turnīrs ir premjerlīga. Ja varam ko sasniegt Čempionu līgā, tad tas ir lieliski. Futbols ar to ir burvīgs, ka ne vienmēr lielākā komanda izcīna uzvaru,» skaidroja Ranjēri.

Kā atzina itāļu speciālists, pirmais puslaiks komandai bija pagalam smags.

«Neviens negribēja uzņemties vadību, un Kaspers Šmeihels (vārtsargs) mūs turēja pie dzīvības, atvairīja 11 metru soda sitienu un izvilka pāri sitienus. Otrais puslaiks bija krietni labāks, bet kā mums bija labs moments, tā viņi guva savus otros vārtus. Nepadevāmies un guvām vārtus, kas mums deva spēku, atgrieza Džeimija Vārdijam vārtu garšu un saglabāja cerības uz neizšķirtu,» stāstīja Ranjēri.

Tikmēr «Sevilla» galvenais treneris Horhe Sampaoli atzīmēja, ka nebija gaidījis savas komandas tik lielu pārsvaru.

«Ļoti grūti iedomāties šādu pārsvaru Čempionu līgas spēlē. Mēs dominējām, bet Šmeihels bija labā formā. Mums pietrūka drosmes un veiksmes, lai parādītu savu pārākumu,» teica Sampaoli.

Lesteras «City» pērn sensacionāli triumfēja Anglijas premjerlīgā un šogad pirmoreiz spēlē UEFA Čempionu līgā, kur grupā sešās spēlēs savāca 13 punktus un izcīnīja pirmo vietu, otrajā pozīcijā atstājot «Porto». Vienībai gan daudz vājāk klājas premjerlīgā, kur 25 kārtās savākts vien 21 punkts, kas ļauj atrasties 17.pozīcijā un liek uztraukties par vietas saglabāšanu.

Tikmēr «Sevilla», tiekot Čempionu līgas izslēgšanas spēlēs, ir nolikusi Eiropas otrā spēcīgākā turnīra uzvarētāju pilnvaras. Grupā «Sevilla» sešos mačos izcīnīja trīs uzvaras un 11 punktus, atpaliekot vienīgi aiz «Juventus», bet nacionālajā čempionātā tā ar 49 punktiem 23 spēlēs patlaban ir trešajā vietā, zaudējot grandiem Madrides «Real» un «Barcelona».

UEFA Čempionu līgā izslēgšanas spēlēs līdz finālam uzvarētāji tiks noskaidroti divu maču summā, bet finālā tiks aizvadīta viena izšķirošā spēle.

Šīs sezonas UEFA Čempionu līgas fināls 3.jūnijā notiks Kārdifā, Velsā.

UEFA Čempionu līgas grupu kārtā 32 komandas bija sadalītas astoņās grupās. Pēc divu apļu spēlēm izslēgšanas spēlēs iekļuva katras grupas divas labākās komandas.

Pērn Čempionu līgā triumfēja Madrides «Real», kas finālā pēcspēles sitienu sērijā pārspēja citu Spānijas galvaspilsētas vienību «Atletico».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu