Britu mediji: Rūnija aģents ieradies Ķīnā, lai veiktu pārrunas ar vietējām komandām

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas futbola premjerlīgas granda Mančestras «United» zvaigznes Veina Rūnija aģents ieradies Ķīna, lai veiktu pārrunas ar vietējām naudīgām komandām par futbolista pāreju uz šīs valsts čempionātu.

Par patlaban 31 gadu veco Rūniju interesi izrādot tādas vienības kā Guandžou «Evergrande», Pekinas «Guoan», Dzjansu «Suning» un Tjaņdziņas «Quanjian».

Britu mediji mēļo, ka Rūnijs nedēļā varētu saņemt līdz pat vienam miljonam dolāru (948 000 eiro), padarot viņu par labāk apmaksāto futbolistu pasaulē.

Tiesa, nākamajā otrdienā Ķīnā aizvērsies transfēru logs, līdz ar to, visticamāk, darījums šajā pāreju periodā nenotiks.

Šosezon Rūnijs ir zaudējis vietu Mančestras «United» pamatsastāvā un regulāri laukumā dodas vienīgi uz maiņu. Sezonas laikā viņam izdevies gūt tikai piecus vārtus, turklāt apskatnieki uzsver, ka bez šī futbolista laukumā komanda demonstrē labāku spēli.

Rūnijam līgumsaistības ar Mančestras «United» ir līdz 2019.gada vasarai, bet pats spēlētājs iepriekš izteicies, ka kontraktu atstrādās līdz galam.

Pirms mēneša Rūnijs kļuva par Mančestras «United» kluba visu laiku rezultatīvāko futbolistu. Savas karjeras laikā viņš šīs vienības rindās 250 vārtus.

Ar 25 spēlēs izcīnītiem 48 punktiem Mančestras «United» komanda Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā ieņem sesto vietu.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu