Robens: Nav tā, ka visu laiku izpildu vienu un to pašu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Minhenes «Bayern» un Nīderlandes izlases pussargs Arjens Robens ir teicams bumbas pārvaldītājs un prot skaisti gūt vārtus. Viņa vadošā kāja futbolā ir kreisā, ar kuru izpilda sitienus un sagādā problēmas pretspēlētājiem. Robens kliedējis stereotipu, ka viņa arsenāls nebūtu pietiekami plašs.

«Mana māņkustība? To jālieto pareizajā momentā. Cilvēki runā, ka Robens visu laiku dara vienu un to pašu, kaut arī cenšos spēlēt dažādi. Piemēram, bieži piespēlēju Lāmam [Filipam], kas tālāk bumbu cenšas nogādāt Robertam Levandovskim,» ESPN citē Robena teikto.

Robena «firmas zīme» ir bumbas apstrāde laukuma labajā flangā, pēc kā nereti seko sitiens pa vārtiem un vārtu guvums. It kā visi zina, ko darīs Nīderlandes valstsvienības pussargs, taču apturēt viņi ir ļoti sarežģīts uzdevums.

«Kad izdarīju sitienu pa vārtiem pret «Arsenal» komandu (UEFA Čempionu līgas pirmajā astotdaļfināla spēlē), tad zināju, ka bumba ielidos mērķī. Tās ir vispatīkamākās sajūtas, un tieši tāpēc spēlēju futbolu. Sitienam pa vārtiem vienmēr jāizvēlas pareizais brīdis,» sacīja Robens.

34 gadus vecais Robens «Bayern» komandu pārstāv kopš 2009. gada. Šajā Vācijas bundeslīgas sezonā viņš piedalījies 16 spēlēs, kurās izcēlies ar astoņiem vārtu guvumiem un sešām rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu