Vengers noraida viņa un Sančesa nesaskaņas

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA/TVNET

Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta komandas Londonas «Arsenal» galvenais treneris Arsēns Vengers noraidījis viņa un uzbrucēja Alekša Sančesa nesaskaņas.

Pagājušajā nedēļā britu mediji vēstīja, ka Vengers Sančesu pēc futbola strīda ar komandas biedriem aizdzinis no treniņa. Tiesa, pirmdien notikušajā treniņā Sančess piedalījās, turklāt pirms nodarbības sarokojās ar Vengeru.

«Nekas nenotika, pilnīgi nekas. Taču es saprotu, ka jums vajag aizpildīt avīžu slejas, un mēs to pieņemam. Kad neizcīna uzvaras, rodas dažādi stāsti,» teica Vengers.

Sestdien «Arsenal» Anglijas premjerlīgas mačā ar 1:3 zaudēja «Liverpool», bet Sančess laukumā devās otrā puslaika sākumā, kad londonieši atradās iedzinējos ar 0:2.

«Viņš ir apņēmīgs futbolists ar attieksmi. Dažreiz Sančess ir pārāk emocionāls, bet viņš tāds bijis katrā komandā,» skaidroja Vengers.

Tāpat franču speciālists noraidīja to, ka Sančess pēc sezonas varētu atstāt komandu. Interesi par Sančesu izrādot Itālijas čempione Turīnas «Juventus» un Francijas klubs Parīzes «Saint-Germain».

«Sančesam līgums ir vēl uz 15 mēnešiem, un viņa likteni klubā lems «Arsenal», nevis kāds cits,» atzīmēja Vengers.

Rītdien «Arsenal» UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēlē tiksies ar Vācijas bundeslīgas grandu Minhenes «Bayern», kam pirmajā duelī kapitulēja ar rezultātu 1:5. Sančess iepriekšējos divos mačos laukumā devies no rezervistu soliņa, bet Vengers par čīlieša laišanu pamatsastāvā rītdienas duelī lems spēles dienā.

Tajā pat laikā, kad Vengers piedalījās preses konferencē, Sančess «Instagram» dalījās ar savām pārdomām viņa un kluba attiecībās.

«Īsti karavīri cīnās ne tāpēc, ka ienīst tos, kuri viņiem pretī, bet tāpēc, ka mīl tos, kuri viņiem aiz muguras. Uz priekšu «Arsenal«! Vienīgā neveiksme ir necenšanās,» rakstīja Sančess.

Patlaban 28 gadus vecais Sančess «Arsenal» komandai pievienojās 2014.gadā, pārejot no Spānijas granda «Barcelona». Šosezon viņš 25 premjerlīgas spēlēs guvis 17 vārtus.

Tikmēr «Arsenal», kas pēdējās četrās premjerlīgas spēlēs cietusi trīs zaudējumus, ieņem piekto vietu turnīra tabulā. Otrajā vietā esošā Totenhemas «Hotspur» ir sešu punktu attālumā, bet līderei Londonas «Chelsea» ir jau 13 punkti vairāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu