Ibrahimovičam piemērota trīs spēļu diskvalifikācija

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas futbola granda Mančestras «United» rezultatīvākajam spēlētājam Zlatanam Ibrahimovičam piemērota trīs spēļu diskvalifikācija.

Pašlaik 35 gadus vecajam zviedram šāds sods piešķirts pēc tam, kad viņš sestdien Anglijas premjerlīgas mačā, gaisā cīnoties par bumbu, ar elkoni pa seju iesita «Bournemouth» futbolistam Taironam Mingsam.

Tiesa, pirms tam Mingss bija uzkāpis nokritušam Ibrahimovičam uz galvas.

Lai arī sākotnēji Ibrahimovičs noliedza, ka sitienu ar elkoni izdarījis apzināti, viņš ir pieņēmis Anglijas Futbola asociācijas (FA) piemērotās sankcijas, tāpēc uzbrucējam nāksies izlaist nākamajā pirmdienā gadāmo FA kausa ceturtdaļfinālu pret premjerlīgas līderi Londonas «Chelsea», kā arī vietējā čempionāta mačus pret «Middlesbrough» un Vestbromvičas «Albion».

FA Ibrahimoviču un Mingsu pēc sestdienas mača vainoja varmācīgā uzvedībā, tomēr «Bournemouth» iesniegs apelāciju, tāpēc šīs vienības futbolista liktenis vēl ir neskaidrs.

Ibrahimovičs ar visos turnīros gūtiem 26 vārtiem ir šīs sezonas Mančestras «United» rezultatīvākais futbolists, taču viņš ceturtdien varēs piedalīties UEFA Eiropas līgas astotdaļfināla pirmajā spēlē viesos pret Krievijas klubu «Rostov».

Bijušais Zviedrijas izlases uzbrucējs uz Mančestru pārcēlās pagājušajā vasarā, kā brīvais aģents pārnākot no Francijas čempiones Parīzes «Saint-Germain».

Ar 26 spēlēs izcīnītiem 49 punktiem Mančestras «United» premjerlīgas kopvērtējumā ieņem sesto vietu, kamēr «Bournemouth» ar 27 punktiem 27 mačos ir 14.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu