«Arsenal» piedzīvojusi smagāko sakāvi Anglijas futbola vēsturē Eirokausos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Anglijas premjerlīgas kluba Londonas «Arsenal» zaudējums UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā titulētajai Vācijas vienībai Minhenes «Bayern» ir smagākais Anglijas futbola vēsturē Eirokausos, vēsta «Sky Sports».

Čempionu līgas pirmajā spēlē Minhenē «Arsenal» cieta sagrāvi ar 1:5, nonākot ļoti sarežģītā situācijā, lai kvalificētos nākamajai kārtai. Atbildes mačā Londonā laukuma saimnieki kapitulēja ar tādu pašu rezultātu, divu spēļu summā ciešot sagrāvi ar 2:10, kas Anglijas futbolā ir smagākā kapitulācija Čempionu līgā un UEFA Eiropas līgas izslēgšanas mačos.

Lai arī otrdien «Arsenal» zaudēja ar 1:5, galvenais treneris Arsēns Vengers bija ļoti apmierināts ar parādīto sniegumu.

«Smags zaudējums. Mēs spēlējām lieliski, ātri un radījām lielu spiedienu uz «Bayern» vārtiem. Mēs parādījām spēli, kādu vēlējāmies,» pēcspēles preses konferencē skaidroja Vengers.

Līdz šim smagākais zaudējums Anglijas futbolā Eirokausos tika piedzīvots 1960. gadā, kad Vulverhemptonas «Wanderers» ar 2:9 divu spēļu summā piekāpās Spānijas grandam «Barcelona».

Jau ilgāku laiku britu medijos klīst runas, ka «Arsenal» tuvākajā laikā varētu pamest Vengers, kurš Londonas vienību vada kopš 1996. gada. Pēc zaudējuma «Bayern» šīs runas kļuvušas vēl aktuālākas. Līgums ar Anglijas klubu viņam ir spēkā līdz 2017. gada vasarai.

Čempionu līgas astotdaļfināla barjeru «Arsenal» nespēja pārvarēt jau septīto reizi pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu