Pikē: Šādos gadījumos līdzjutēji pie 3:1 parasti pamet tribīnes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Spānijas futbola granda «Barcelona» centra aizsargs Herards Pikē neslēpj prieku par viņa pārstāvētās komandas iekļūšanu UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā. Viņš pateicies līdzjutējiem par atbalstu un ticību komandai.

«Barcelona» trešdien realizēja vienu no neticamākajiem atspēlēšanās gadījumiem futbola vēsturē. Pirmajā astotdaļfināla spēlē Katalonijas vienība izbraukumā ar 0:4 piekāpās Parīzes «Saint-Germain» (PSG), bet atbildes mačā guva virsroku ar 6:1, iekļūstot ceturtdaļfinālā.

Trīs vārtus mača beigās «Barcelona» pretiniekam iesita 88., 91. un 95. minūtē.

«Vēsturiski šādos gadījumos pie rezultāta 3:1 līdzjutēji pamet stadionu,» Spānijas laikrakstam AS norādīja Pikē. «Tomēr fani palika ar mums līdz pēdējam brīdim un atbalstīja mūs. Tāda sajūta, ka jaunie līdzjutēji «Barcelona» komandai tic vairāk un viņiem izdevās pārliecināt tos, kuri ne pārāk tic mūsu vienībai.»

Edinsons Kavani 62. minūtē guva vārtus PSG labā un panāca 1:3. Atlikušajā laikā Parīzes komanda nedrīkstēja savos vārtos ielaist trīs bumbas, bet tieši tas notika pēdējos septiņu minūšu laikā.

Tikmēr viens no spēles galvenajiem varoņiem Neimars, kurš izcēlās ar diviem vārtu guvumiem trīs minūšu laikā, atklāja, ka šis mačs ir labākais, kādā viņš savas karjeras laikā piedalījies.

«Šī bija labākā spēle, kādu esmu aizvadījis. Nekad to neaizmirsīšu. Ļoti gaidījām šo dienu, jo vēlējāmies radīt vēsturi. Šķita, ka šī diena nekad nepienāks, bet beigās viss notika lieliski,» sacīja Neimars.

«Barcelona» vienība UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālu sasniegusi jau desmito sezonu pēc kārtas.

Ceturtdaļfināla izloze gaidāma 17. martā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu