Gvardiola: Otrajā puslaikā aizmirsām gūt vārtus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Ambiciozā Anglijas premjerlīgas vienība Mančestras «City» trešdien nepārvarēja UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālu. Atbildes spēlē ar «Monaco» tā piekāpās ar 1:3, un divu maču summā tālāk tika Francijas klubs. «City» komandas galvenais treneris Hoseps Gvardiola norādīja, ka komanda otrajā puslaikā uz pretinieku izdarījusi lielu spiedienu un aizmirsusi gūt vārtus.

«Demonstrējot lielisku futbolu, teicami aizvadījām otro puslaiku, bet aizmirsām izdarīt to pašu, ko pirmajā puslaikā,» BT Sport citē Gvardiolas teikto. «Gribējām agresīvi spēlēt aizsardzībā. «City» komanda pilnībā dominēja otrajā puslaikā, taču ar to nebija pietiekoši. Parasti rādām labu futbolu, bet šis nebija tas gadījums. Izdarīsim secinājumus.»

Abu komandu pirmajā astotdaļfināla mačā uzvaru ar 5:3 izcīnīja Mančestras futbolisti, bet ceturtdaļfinālu sasniedza «Monaco», jo guva vairāk vārtu izbraukumā.

«Neesam nemaz tik pieredzējusi komanda. Otrajā puslaikā izveidojām momentus, bet nepratām tos realizēt, kas mums maksāja izstāšanos no turnīra,» teica Gvardiola. «Šādā līmenī ir svarīgi realizēt standartus. «Barcelona» un Madrides «Real» to izdarīja iepriekšējā nedēļā. «City» gan ne. Un vāji izskatījāmies pirmajās 45 minūtēs.»

Ceturtdaļfinālā spēlēs Minhenes «Bayern», «Barcelona», Madrides «Real», Dortmundes «Borussia», Turīnas «Juventus», Lesteras «City», «Monaco» un Madrides «Atletico».

Ceturtdaļfināla izloze risināsies piektdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu