Mančestras «City» un «Liverpool» nospēlē neizšķirti, zaudējot punktus cīņā par otro vietu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Mančestras «City» Anglijas futbola premjerlīgas mačā svētdien savā laukumā nospēlēja 1:1 (0:0) ar «Liverpool» komandu, abām vienībām zaudējot svarīgus punktus cīņā par otro vietu turnīra tabulā.

Spēles beigās abām komandā bija lieliskas iespējas izraut uzvaru, taču vārtu gūšanas momenti netika realizēti.

Pirmajā puslaikā komandas vārtus neguva, bet otrā puslaika sākumā Liverpūles futbolisti ieguva tiesības izpildīt 11 metru soda sitienu, ko realizēja Džeimss Milners. «City» izlīdzinājumu panāca otrā puslaika vidū, kad pēc Kevina de Bruines piespēles precīzs no vārtu priekšas bija Serhio Agvero.

«Bija ļoti intensīvs mačs. Abas komandas gāja pēc uzvaras, kas neitrālajam līdzjutējam bija interesanti.

Esam vīlušies, ka nedabūjām trīs punktus, jo bijām vadībā, taču varbūt arī neizšķirts ir taisnīgs rezultāts,» pēc dueļa teica «Liverpool» kapteinis Milners.

Neizšķirts abām komandām patraucējis cīnīties par otro vietu turnīra tabulā, jo Totenhemas «Hotspur» sestdien savā laukumā ar 2:1 (2:0) pārspēja «Southampton».

«Hotspur» rindās pirmajā puslaikā ar vārtu guvumiem atzīmējās Kristians Ēriksens un Dele Alli, bet pretiniekiem otrā puslaika sākumā precīzs bija Džeimss Vords-Prauzs.

Tāpat uzvaru svētdien izcīnīja grands Mančestras «United», kas viesos ar 3:1 (1:0) uzveica vienu no pastarītēm «Middlesbrough».

Mančestras vienības labā vārtus guva Maruāns Fellaini, Džesse Lingārds un Antonio Valensija, kurš pašās dueļa beigās izmantoja rupju bijušā «United» vārtsarga Viktora Valdesa kļūdu, bet laukuma saimniekiem goda vārti Rūdija Gestedes kontā.

Pēc uzvaras «United» turnīra tabulā apsteidza stagnējošo Londonas «Arsenal».

Pie grūtas uzvaras Anglijas premjerlīgas mačā sestdien tika līdere Londonas «Chelsea», kas viesos ar 2:1 (1:1) pārspēja Stokas «City».

«Chelsea» komanda visu turnīru ietvaros nav zaudējusi jau 12 spēles pēc kārtas.

Tikmēr citā mačā zaudējumu piedzīvoja pēdējā laikā neveiksmīgi spēlējošā Londonas «Arsenal», kas izbraukumā ar 1:3 (1:1) atzina Vestbromvičas «Albion» pārākumu.

Savukārt jau pie ceturtās uzvaras visu turnīru ietvaros pēc kārtas tika pagājušās sezonas Anglijas čempione Lesteras «City», kas viesu laukumā ar 3:2 (3:1) pārspēja Vesthemas «United», tādējādi turpinot attālināties no izkrišanas zonas.

Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā līderei «Chelsea» ir 69 punkti 28 spēlēs, kamēr 59 punkti ir Totenhemas «Hotspur». Trešo vietu ar 57 punktiem ieņem Mančestras «City», bet punkts mazāk «Liverpool», kas turklāt aizvadījusi par vienu spēli vairāk.

Pirmajam četriniekam ar 52 punktiem seko Mančestras «United», bet par diviem punktiem mazāk ir «Arsenal» un Liverpūles «Everton» komandām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu