Britu mediji: Vengers parakstīs jaunu līgumu ar «Arsenal»

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pieredzējušais franču speciālists Arsēns Vengers, visticamāk, parakstīs jaunu līgumu ar Anglijas futbola premjerlīgas vienību Londonas «Arsenal», prognozē angļu mediji.

Patlaban 67 gadus vecais Vengers «Arsenal» vada kopš 1996.gada, bet jūnijā noslēgsies viņa pašreizējais līgums. «Arsenal» komanda šobrīd ir ārpus premjerlīgas labāko četrinieka, turklāt vienība kaunpilni izstājās no UEFA Čempionu līgas, astotdaļfinālā divu spēļu summā ar iespaidīgu rezultātu 2:10 zaudējot Vācijas grandam Minhenes «Bayern».

Kaut pēdējā laikā arvien vairāk «Arsenal» fanu ir pret Vengera palikšanu amatā, Vestbromvičas «Albion» vienības galvenais treneris Tonijs Puliss laikrakstam «The Sun» izpļāpājies, ka francūzis gatavojas turpināt strādāt.

«Es būšu pārsteigts, ja viņš dosies prom,» Puliss izteicies sestdien pēc mača, kurā «Albion» ar 3:1 uzveica «Arsenal».

Kad Pulisam tika jautāts kāpēc viņš tā domā, speciālists atklājis, ka Vengers viņam to pateicis.

Vengers pagājušajā nedēļā pauda, ka jau pieņēmis lēmumu par savu nākotni un sestdien atkārtoja, ka to atklās drīz.

«Neuztraucieties, es zinu, ko darīšu nākotnē. Jūs to uzzināsiet drīz. Ļoti drīz.»

«Arsenal» komanda premjerlīgas četriniekā noslēgusi katru sezonu kopš Vengera ierašanās, bet šobrīd to piemeklējuši grūti laiki. «Mēs pašlaik zaudējam spēli pēc spēles. Tas ir daudz svarīgāk nekā mana nākotne.»

«Arsenal» ar 50 punktiem 27 spēlēs ieņem sesto vietu premjerlīgas kopvērtējuma tabulā. Kaut ceturtajā vietā esošā «Liverpool» komanda ir sešu punktu attālumā, tā aizvadījusi par divām spēlēm vairāk.

Vengers no 1987. līdz 1994.gadam strādāja ar Francijas komandu «Monaco», bet pēc tam gadu pavadīja Japānā. Viņš kā futbolists un treneris trīs reizes kļuvis par Anglijas čempionu un divreiz uzvarējis Francijas čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu