Šveinštaigers karjeru turpinās Čikāgas «Fire» komandā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Pieredzējušais Vācijas pussargs Bastians Šveinštaigers savu karjeru turpinās Amerikas Futbola līgas (MLS) komandā Čikāgas «Fire», pats sportists paziņojis savā sociālajā tīklā «Twitter».

32 gadus vecais futbolists panācis vienošanos uz vienu gadu ar iespēju to pagarināt uz vēl vienu sezonu. Izdevums «Chicago Tribune» vēsta, ka Šveinštaigers «Fire» komandā sezonā nopelnīs 4,8 miljonus eiro.

Savai jaunajai komandai viņš pievienosies nākamajā nedēļā.

Šveinštaigers ilgstoši nespēja iekarot Žuzē Mourinju labvēlību Anglijas premjerlīgas klubā Mančestras «United», tāpēc nolēma komandu pamest. Transfēra summa gan netiek atklāta.

Viņa pāreju apstiprinājis arī «United» klubs, norādot, ka Švainštaigeram atlicis iziet medicīniskās pārbaudes un saņemt vīzu.

2016./2017. gada sezonā Šveinštaigers Anglijas premjerlīgas čempionātā nav piedalījies nevienā spēlē. Kopumā Anglijas komandas sastāvā viņš laukumā devies 35 mačos, kuros izcēlies ar diviem vārtu guvumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu