Neimars: Vienīgais futbolists, kuru vēlos uzvarēt, esmu es pats

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Brazīlijas futbola zvaigzne Neimars kādu dienu cer savā īpašumā iegūt prestižo «Zelta bumbas» balvu jeb «Ballon d'Or». Viņš ir pietiekami motivēts, lai par šo apbalvojumu cīnītos ar Lionelu Mesi un Krištianu Ronaldu.

««Zelta bumba»? Vienīgais futbolists, kuru vēlos katru dienu uzvarēt, esmu es pats,» Spānijas laikrakstam AS sacīja Neimars. «Ronaldu un Mesi ir divi izcili futbolisti, kuri jau 10 gadus tur visaugstāko līmeni. Es viņus apbrīnoju.»

Spānijas «La Liga» čempionātā Neimars 2016./2017. gada sezonā 23 spēlēs izcēlies ar astoņiem vārtu guvumiem un 14 rezultatīvām piespēlēm.

«Mesi man palīdzējis kopš brīža, kad ierados «Barcelona» komandā. Īpaši svarīgi tas bija pašā sākumā, kad man neklājās viegli. Mums ir lieliskas attiecības. Priecājos, kad viņš gūst vārtus. Arī ar Suaresu viens otram palīdzam,» norādīja talantīgais Brazīlijas futbolists.

Neimars šobrīd ir kopā ar Brazīlijas izlasi. 2018. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīrā viņš 13 mačos izcēlies ar pieciem vārtu guvumiem.

2015. gadā Neimars bija iekļauts starp trim galvenajiem kandidātiem «Ballon d'Or» balvai, taču to neieguva, balsojumā paliekot trešais.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu