Ķīnas futbolista sieva lūdz izslēgt vīru no kluba un apsūdz izlases nodevībā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Ķīnas futbola kluba «Guandžou R&F» un šīs valsts izlases spēlētāja Czjana Čžipena sieva apsūdzējusi futbolistu neuzticībā un lūgusi viņu izslēgt no komandas, kā arī Ķīnas valstsvienības.

«Esmu viņu atbalstījusi jau kopš laika, kad viņš vēl nebija nekas ievērojams, mana māte pret viņu izturējās kā pret savu dēlu. Mana ģimene viņam pat piešķīra miljonu juaņu (134 tūkstoši eiro), lai samaksātu par māju Šanhajā,» sociālajā tīklā «Weibo» raksta 28 gadus vecā futbolista sieva.

Viņa paziņojusi, ka iesniegs šķiršanās prasību.

«Mums nebija kāzu ceremonijas, mūsu attiecības nekad nav bijušas publiskotas,» vēsta Čžipena dzīvesbiedre. «Gandrīz 3,5 gadus no četriem mūsu laulībā viņš gulēja ar citu sievieti. Tagad viņš cenšas mani iedzīt kapā, kaut arī mums bijušas ilgstošas attiecības.»

Žanga Žijue arī publicējusi vairākas fotogrāfijas, kurās viņas vīrs redzams kopā ar mīļāko Ksjao Binu.

Žijue nosūtījusi vēstuli Ķīnas Futbola asociācijai (FA) ar lūgumu izslēgt aizsargu no nacionālās komandas un apsūdz viņu izlases nodevībā. Tāpat futbolista sieva ar tādu pašu prasību vērsusies pie «Guandžou R&F» kluba vadības.

Čžipens Ķīnas izlases sastāvā piedalījies 19 mačos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu