Pahars atkāpies no futbola izlases galvenā trenera amata

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Latvijas nacionālās futbola izlases galvenais treneris Marians Pahars pēc otrdien, 28. martā piedzīvotā zaudējuma pārbaudes spēlē pret Gruziju iesniedzis atlūgumu, kuru Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis ir pieņēmis, vēsta LFF.

Pahars plāno sasaukt preses konferenci aprīļa otrajā pusē, lai komentētu plašāk pieņemtā lēmuma argumentus un sniegtu atskatu uz valstsvienībā nostrādāto laiku.

Gatavību atkāpties no amata Pahars pauda pēc otrdien piedzīvotā zaudējuma pārbaudes spēlē, kurā Latvijas izlase Tbilisi ar 0:5 kapitulēja Gruzijas valstsvienībai. Pirms tam Latvijas futbolisti ar rezultātu 0:1 2018. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra mačā viesos piekāpās Šveicei.

Pahars Latvijas nacionālo komandu vadīja kopš 2013. gada augusta.

Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā Latvijas izlase piecās spēlēs spējusi izcīnīt vien trīs punktus, vienīgo panākumu gūstot pār Andoras futbolistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu