Žurnālists jautā Šveinštaigeram, vai viņš palīdzēs Čikāgas komandai izcīnīt Pasaules kausu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Pieredzējušais Vācijas pussargs Bastians Šveinštaigers prezentēts savā jaunajā komandā Čikāgas «Fire». Viņš piedalījās preses konferencē, kurā nācās atbildēt uz dīvainu žurnālista jautājumu.

Viens no žurnālistiem jautāja: «Ko jūs gaidāt no spēlēšanas Čikāgas komandā? Un vai jūs palīdzēsiet «Fire» vienībai uzvarēt Pasaules kausā?»

Šveinštaigers manāmi apjuka un nespēja uzreiz atbildēt. Viņš vērsās pie kluba pārstāvjiem pēc palīdzības.

Kā zināms, par Pasaules kausu futbolā reizi četros gados cīnās pasaulē spēcīgākās valstsvienības. 2014. gadā prestižās sacensības notika Brazīlijā, bet nākamgad risināsies Krievijā.

32 gadus vecais Šveinštaigers ar Čikāgas komandu panāca vienošanos uz vienu gadu ar iespēju to pagarināt uz vēl vienu sezonu. Izdevums «Chicago Tribune» vēstīja, ka Šveinštaigers «Fire» vienībā sezonā nopelnīs 4,8 miljonus eiro.

2014. gadā Šveinštaigers Vācijas izlases rindās kļuva par Pasaules kausa ieguvēju.

Debiju savas jaunās komandas sastāvā vācietis varētu piedzīvot 1. aprīlī Amerikas Futbola līgas (MLS) spēlē pret Monreālas «Impact» futbolistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu