Noskaties: Francūziete ar savu dribla tehniku pārsteidz pat Ronaldinju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

17 gadus vecā francūziete Līza Zimuša tik labi pārvalda bumbu, ka žoklis atkārās pat slavenajam Brazīlijas uzbrucējam Ronaldinju. «Tu tiešām esi laba,» sacīja pazīstamā futbola zvaigzne.

Alžīrijas izcelsmes francūziete dzīvo Parīzē un atbalsta šīs pilsētas klubu «Saint-Germain» (PSG). Ar futbola frīstailu viņa sāka nodarboties jau 11 gadu vecumā.

Zimuša 13 gadu vecumā piedalījās «Red Bull» reklāmas kampaņas klipu filmēšanā. Vēl divus gadu vēlāk viņa tika atzīta par pasaulē labāko futbola frīstailisti sieviešu konkurencē.

Viņa ir PSG kluba dalībniece un spēlē pussarga pozīcijā. Līzas vadošā kāja ir labā. Tiesa, pati Zimuša klasiskā futbola vietā priekšroku dod frīstailam. «Es mīlu brīvību. Mīlu to sajūtu, ka nav jāgūst vārti. Tu vari darīt ar bumbu visu, kas ienāk prātā, pat aiztikt to ar rokām,» viņa sacīja.

Divu gadu laikā viņas «Instagram» sekotāju skaits ir septiņkāršojies. Tas no 100 tūkstošiem pieaudzis līdz 700 tūkstošiem.

Savas frīstailistes karjeras laikā Zimuša piedalījusies tādu pazīstamu zīmolu kā «Citroen», «Adidas» un citu pazīstamu brendu reklāmas klipos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu