Ibrahimovičs netieši norāda uz palikšanu Mančestras «United» rindās arī nākamsezon

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Rezultatīvais Zviedrijas futbola uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs netieši norādījis, ka titulētajā Anglijas klubā Mančestras «United» paliks arī nākamsezon, jo savu darbu vēloties paveikt līdz galam.

Pašlaik 35 gadus vecais Ibrahimovičs iepriekšējā vasarā ar Mančestras klubu noslēdza līgumu uz vienu sezonu ar iespēju to pagarināt vēl par vienu gadu. Lai gan izskanējusi informācija, ka zviedrs komandā varētu palikt arī nākamsezon, oficiāla apstiprinājuma tam nav bijis, turklāt abas puses joprojām risina sarunas.

«Esmu cilvēks, kurš nostādīto mērķi vēlas izpildīt par visiem 200%. Nekad neatstāju darbu nepabeigtu,» izteicās Ibrahimovičs, kurš šosezon visu turnīru ietvaros guvis 26 vārtus 41 mačā.

«Redzēsim, kas notiks. Šobrīd ar kluba vadību veicam pārrunas. Man ir iespēja šeit palikt arī uz nākamo sezonu. Vēlos būt lielisks, kamēr vien esmu šeit, bet redzēsim. Šobrīd vēl ir daudz laika,» uzsvēra pieredzējušais zviedru uzbrucējs, kurš izbaudot sadarbību ar Mančestras komandas galveno treneri Žuzē Mourinju. «Izbaudu, ka esmu šajā fantastiskajā klubā, kas bez šaubām ir viens no lielākajiem pasaulē. Turklāt tam ir lielisks treneris. Jau iepriekš biju ar viņu strādājis, viņš ir uzvarētājs, tāpēc perfekti atbilst šim klubam.»

«Pērnvasar izvēlējos pievienoties labākajam angļu klubam,» piebilda Ibrahimovičs.

Zviedru uzbrucējs pērnvasar pēc līguma beigām ar Francijas čempioni Parīzes «Saint-Germain» (PSG) uz Mančestru pārcēlās bez transfēra maksas.

Mančestras «United» pašlaik Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā ar 27 spēlēs izcīnītiem 52 punktiem ieņem piekto vietu un turpina cīņu par dalību nākamās sezonas UEFA Čempionu līgas turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu