Latvijas kausa fināls futbolā pēc trīs gadu pārtraukuma notiks Rīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Latvijas Futbola federācija (LFF) informē, ka par 2016./2017. gada sezonas Latvijas kausa izcīņas turnīra finālspēles norises vietu izvēlēts Skonto stadions Rīgā. Turnīra izšķirošais mačs notiks trešdien, 17. maijā, bet spēles sākuma laiks tiks paziņots vēlāk.

Latvijas kausa izcīņas finālspēle Skonto stadionā iepriekšējo reizi norisinājās 2012./2013. gada sezonā, bet nākamajos trīs gados turnīra izšķirošo spēli uzņēma Jelgava, Ventspils un Jūrmala.

Šī būs kopumā 12. reize, kad Latvijas kausa izcīņas trofejas īpašnieks tiks noskaidrots uz Skonto stadiona zāliena. Pirmoreiz šajā stadionā finālspēle tika rīkota 2001. gadā, kur tā nemainīgi norisinājās līdz pat 2010./2011. gada sezonai. Nākamajā gadā finālu uzņēma Liepāja, bet gadu vēlāk tas atkal notika Skonto stadionā.

Kā zināms, gaidāmajā nedēļas nogalē Ventspilī, Kauguros un Rīgā tiks aizvadītas visas četras Latvijas kausa izcīņas 2016./2017. gada sezonas ceturtdaļfināla spēles, kurās kļūs zināmi gan pusfināla dalībnieki, gan pusfināla spēļu pāri. Informācija par spēlēm pieejamaturnīra statistikas portālā.

Jau vēstīts, ka nesen ieviestas izmaiņas Latvijas kausa izcīņas izspēlē, kas līdz ar 2017. gadu paredz turnīru izspēlēt viena kalendārā gada ietvaros. Šīs izmaiņas nozīmē, ka šogad tiks izspēlēti divi Latvijas kausa izcīņas turnīri. Vispirms maijā noslēgsies 2016./2017. gada Latvijas kausa izcīņas sezona, savukārt pēc tam jūnijā sāksies 2017. gada Latvijas kausa izcīņas sezona, kas noslēgsies ar finālu oktobra izskaņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu