Bijušais «Arsenal» kapteinis Edamss trenēs Spānijas vienību «Granada»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kādreizējais Anglijas futbola premjerlīgas granda Londonas «Arsenal» kapteinis Tonijs Edamss pirmdien apstiprināts par Spānijas vienības «Granada» pagaidu treneri.

Spānijas čempionātā «Granada» komanda pašlaik ieņem 19.vietu un ir septiņu punktu attālumā no zonas, kas ļautu saglabāt vietu spēcīgāko grupā arī nākamajā sezonā. Tas pirmdien lika atlaist galveno treneri Lukasu Alkaresu un viņa vietā līdz sezonas beigām stājies Edamss.

Alkaress «Granada» vienību trenēja trešo reizi, šoreiz 24 spēlēs ar to ciešot 14 zaudējumus. Tikmēr Edamss līdz šim bija vienības viceprezidents un pēdējos mēnešus arī sporta direktors. Anglis «Granada» vienībai pēc īpašnieku uzaicinājuma pievienojās pērnajā novembrī.

Edamss savulaik «Arsenal» komandas kapteinis bija 14 sezonas un šajā vienībā aizvadīja visu spēlētāja karjeru. Viņam tagad ir septiņas spēles, lai glābtu «Granada» no izkrišanas uz otro līgu.

Kā treneris Edamss līdz šim vadījis Anglijas vienības Vikombas «Wanderers» un «Portsmouth», kā arī Azerbaidžānas komandu «Gabala», ko trenēja 2010./11.gada sezonā, kad to pārstāvēja arī Latvijas vārtsargs Pāvels Doroševs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu