«Chelsea» zaudējums Mančestras «United» komandai atjauno cīņu par premjerlīgas titulu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta spēlē svētdien Mančestras «United» ar rezultātu 2:0 (1:0) savā laukumā apspēlēja kopvērtējuma līderi Londonas «Chelsea».

Uzvarētājiem pa vieniem vārtiem guva talantīgais Markuss Rešfords un Anders Errera.

Līdz ar to «Chelsea» vairs tikai par četriem punktiem apsteidz kopvērtējuma otrajā vietā esošo Totenhemas «Hotspur» komandu.

Trešo vietu kopvērtējumā svētdien atguva «Liverpool» komanda, kas viesos ar 1:0 (1:0) apsteidza Vestbromvičas «Albion», vienīgos vārtus pirmā puslaika kompensācijas laikā iesitot Robertu Firminu.

Kā vēstīts, «Hotspur» vienība sestdien savā laukumā ar 4:0 (2:0) pārspēja vienu no lejasgala komandām «Bournemouth», tiekot pie ceturtā panākuma pēc kārtas.

Jau pirmo 20 minūšu laikā «Hotspur» bija izvirzījušies vadībā ar 2:0, bet neilgi pēc otrā puslaika sākuma Herijs Keins, kurš pēc potītes traumas pirmo reizi izgāja Totenhemas kluba sākumsastāvā ar precīzu sitienu panāca arī 3:0, tādējādi gūdams savus 20.vārtus šajā premjerlīgas sezonā.

Savukārt jau kompensācijas laikā ar retu vārtu guvumu atzīmējās Vinsents Jansens.

«Hotspur» komanda Anglijas čempionātā pirmo reizi kopš 1967.gada tikusi pie septiņām uzvarām pēc kārtas, turklāt Keins kļuvis par pirmo šīs vienības futbolistu, kurš jau trīs sezonas pēc kārtas izcēlies vismaz ar 20 vārtiem.

Uzvaru sestdien guva arī Mančestras «City», kas viesos ar 3:0 (0:0) apspēlēja «Southampton».

Visus vārtus viesi no Mančestras guva otrajā puslaikā, turklāt ar pirmajiem vārtiem kopš 2015.gada izcēlās beļģu aizsargs Vensāns Kompanī, kuram gan pēdējie gadi bijuši ļoti traumatiski.

Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā līderei «Chelsea» ir 75 punkti 32 spēlēs, kamēr 71 punkts ir «Hotspur» kontā. Uz trešo pozīciju ar 66 punktiem 33 mačos pakāpusies «Liverpool» komanda, kurai divus punktus zaudē 32 cīņas aizvadījusī Mančestras «City».

Tikmēr piektā ar 60 punktiem 31 mačā ir Mančestras «United» komanda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu