«Bayern» treneris sašutis, aicina izmantot video tiesnešus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vācijas futbola bundeslīgas granda Minhenes «Bayern» galvenais treneris Karlo Ančeloti pēc zaudējuma UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla atbildes spēlē Madrides «Real» komandai aicina izmantot video tiesnešu.

«Real» atbildes spēles pamatlaikā piekāpās «Bayern», tomēr divu spēļu summā rezultāts bija neizšķirts, bet pēc tam papildlaikā «Real» iesita trīs vārtus, triumfējot mačā ar 4:2, bet summā ar 6:3.

Ančeloti nav apmierināts ar to, ka komanda palika mazākumā, jo divas dzeltenās kartītes iekrāja Arturo Vidals, kā arī ar «Real» gūtajiem vārtiem papildlaikā, kuri ieskaitīti, lai gan futbolisti bijuši aizmugures situācijā.

«Šādas spēles jātiesā augstākas kvalitātes tiesnešiem vai arī jābūt video tiesnesim, tāpēc ka šoreiz bija pārāk daudz kļūdu. Varbūt Vidalam vajadzēja nomierināties, bet otrā dzeltenā kartīte tika piešķirta kļūdaini,» skaidroja Ančeloti.

«Pelnījām vairāk. Bija lēmumi, kuru dēļ tikām sodīti. Sarkanā kartīte Vidalam bija nepelnīta, bet divi Krištianu Ronaldu vārti bija gūti aizmugures situācijās. Viennozīmīgi neesam laimīgi. Būtu pavisam cita spēle, ja varētu izmantot video atkārtojumus. Ir daudzas situācijas, kas rada šaubas, bet es redzēju, ka Vidals pieskārās bumbai,» teica Ančeloti.

Savukārt «Real» galvenais treneris Zinedins Zidāns aizstāvēja soģus.

«Tiesneša darbs ir ļoti smags. Man teica, ka «Bayern» otrie vārti arī tika gūti pēc piespēles aizmugures situācijā esošam futbolistam. Tas ir abpusēji, tāds ir futbols,» atzīmēja Zidāns.

Ronaldu otrdien izcēlās ar «hat-trick», turklāt guva savus simtos vārtus UEFA Čempionu līgas pamatturnīrā. Tiesa, pēc neveiksmēm pirmajā puslaikā Ronaldu tika izsvilpts.

«Aicinu nenosodīt mani, jo katrā spēlē atdodu no sevis visu. Lai gan ne vienmēr gūstu vārtus, strādāju komandas labā. Iesists sešus vārtus tādai komandai kā «Bayern» nav viegli, līdz ar to esam pelnījuši spēlēt nākamajā kārtā,» secināja Ronaldu.

«Varbūt viņš nekad vairs netiks izsvilpts. Galu galā, to, ko laukumā spēj Ronaldu, var tikai daži futbolisti. Viņš vienmēr piedalās atslēgas brīžos, turklāt otrajā spēlē guva trīs vārtus,» Ronaldu aizstāvēja Zidāns.

Kā vēstīts, otrdien tika noskaidrota vēl viena pusfināliste Madrides «Atletico» viesos nospēlējot neizšķirti 1:1 ar Anglijas čempioni Lesteras «City», bet divu spēļu summā uzvarot ar 2:1.

Tikmēr vēl divas UEFA Čempionu līgas pusfinālistes tiks noskaidrotas trešdien. Spāņu klubs «Barcelona» uzņems Itālijas čempioni Turīnas «Juventus», bet Francijas vienība «Monaco» savā laukumā tiksies ar Vācijas vienību Dortmundes «Borussia». Pirmajos mačos panākumu svinēja «Juventus», kas kataloniešus mājās «sasita» ar 3:0, bet «Monaco» viesos Dortmundē bija labāka ar 3:2.

UEFA Čempionu līgā izslēgšanas spēlēs līdz finālam uzvarētāji tiks noskaidroti divu maču summā, bet finālā tiks aizvadīta viena izšķirošā spēle.

Šīs sezonas UEFA Čempionu līgas fināls 3.jūnijā notiks Kārdifā, Velsā.

UEFA Čempionu līgas grupu kārtā 32 komandas bija sadalītas astoņās grupās. Pēc divu apļu spēlēm izslēgšanas spēlēs iekļuva katras grupas divas labākās komandas.

Pērn Čempionu līgā triumfēja Madrides «Real», kas finālā pēcspēles sitienu sērijā pārspēja citu Spānijas galvaspilsētas vienību «Atletico».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu