Čempionu līgas pusfinālā būs Madrides derbijs; «Juventus» spēkosies ar «Monaco»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Čempionu līgas pusfinālā būs Madrides derbijs starp pērnā gada finālistēm «Real» un «Atletico», bet par otru ceļazīmi uz finālu cīnīsies Itālijas grands Turīnas «Juventus» un Francijas komanda «Monaco», noskaidrojās piektdienas izlozē.

Abas Madrides komandas finālā tikušās divas reizes pēdējo trīs gadu laikā, abos titula mačos uzvarot «Real». 2014.gadā «Real» kompensācijas laikā panāca neizšķirtu un iesita trīs vārtus papildlaikā, uzvarot ar 4:1, bet pērn karaliskais klubs bija pārāks pēcspēles 11 metru sitienu sērijā.

«Real» ceturtdaļfinālā divu spēļu summā ar 6:3 pārspēja Vācijas bundeslīgas grandu Minhenes «Bayern», pusfinālu nodrošinot vien atbildes spēles pagarinājumā. Tikmēr «Atletico» ar 2:1 pārspēja Anglijas premjerlīgas čempioni Lesteras «City».

Savukārt «Juventus» ar 3:0 pārspēja vēl vienu Spānijas grandu «Barcelona», bet «Monaco» summā ar 6:3 uzvarēja Vācijas vienību Dortmundes «Borussia».

UEFA Čempionu līgas pusfināla mači risināsies maija pirmajā pusē, bet šīs sezonas sacensību fināls 3.jūnijā tiks aizvadīts Kārdifā, Velsā.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu