Beilam vēl viena savainojuma dēļ šī sezona varētu būt beigusies

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Vienam no Spānijas futbola granda Madrides «Real» līderiem, velsietim Geretam Beilam kārtējā savainojuma dēļ šī sezona varētu būt jau noslēgusies.

Beils svētdien atgriezās laukumā pēc divu maču izlaišanas, spēli pret principiālo pretinieci «Barcelona» uzsākot sākumsastāvā. Tomēr velsiešu pussargs laukumā pavadīja tikai 38.minūtes, jo iedzīvojās kājas muskuļa savainojumā.

Iepriekšējos divus mačus Beils izlaida potītes traumas dēļ.

«Beils ir savainots, taču tā ir neliela trauma, un ceram, ka viņš drīzumā atgriezīsies. Cerams, viņš varēs spēlēt vēl līdz sezonas beigām,» otrdien norādīja Madrides komandas galvenais treneris Zinedins Zidāns. «Kad ilgstoši esi ārstējis traumu, ir grūti atgriezties. Sākumā treniņos it kā viss ir kārtībā, bet pēc nodarbībām katru dienu parādās nelielas problēmas. Tā šobrīd notiek ar Geretu.»

Madrides «Real» klubs nav noteicis Beila atveseļošanās termiņu, bet spāņu mediji vēsta, ka viņš varētu nespēlēt aptuveni mēnesi. Tas viņam liks ne tikai izlaist UEFA Čempionu līgas pusfināla spēlēs pret Madrides «Atletico», bet arī atlikušās sešas Spānijas čempionāta cīņas.

Tiesa, Beils 3.jūnijā varētu piedalīties UEFA Čempionu līgas finālā, ja vien Madrides «Real», kas ir pašreizējā trofejas glabātāja, tajā iekļūs.

Šosezon Beilu nomocījušas vairākas traumas, kā dēļ viņš visu turnīru ietvaros aizvadījis vien 26 spēles un iesitis deviņus vārtus. Sezonas laikā viņš smagas potītes traumas dēļ nespēlēja trīs mēnešus.

Ar 75 punktiem 32 spēlēs Madrides «Real» ir pašreizējie Spānijas čempionāta kopvērtējuma līderi, bet tikpat punktu 33 mačos ir «Barcelona» kontā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu