Latvijas bagātākais cilvēks Fiļs varētu kandidēt uz Futbola federācijas prezidenta amatu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Valsts bagātākais cilvēks Oļegs Fiļs varētu nākamgad kandidēt uz Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatu, piektdien organizācijas kongresā atklāja Krišjānis Kļaviņš.

Pērn LFF prezidenta vēlēšanās kandidējušais Kļaviņš pašreizējo «ABLV Bank» līdzīpašnieku Fiļu kā iespējamo kandidātu nosauca savā uzrunā kongresa laikā. Tiesa, viņš gan norādīja, ka tas nav jāuztver kā oficiāls paziņojums.

Fiļs pērn jau piekto gadu pēc kārtas bija Latvijas 100 bagātāko cilvēku saraksta priekšgalā, turklāt viņa bagātība tiek lēsta vairāk nekā 300 miljonu eiro apmērā.

Piektdien notikušajā LFF kongresā organizācijas prezidents Guntis Indriksons norādīja, ka nākamā gada vēlēšanās varētu piedalīties vismaz trīs kandidāti. Starp viņiem ir Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs un iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (V). Pēc Indriksona teiktā, uz šo amatu vēlas pretendēt arī kāds sabiedrībā cienījams kungs, taču viņa vārdu pašreizējais LFF prezidents nenosauca.

Indriksons arī piebilda, ka interese par atbildīgo amatu ir vēl divām trim personām, taču viņš prognozēja, ka šie kandidāti, apzinoties veicamo darbu apjomu, tomēr varētu pārdomāt.

Iepriekšējo reizi LFF prezidenta vēlēšanas risinājās pērn aprīlī. Toreiz Indriksona vienīgais konkurents bija ar skandalozu slavu esošais kādreizējais organizācijas preses sekretārs Krišjānis Kļaviņš un esošais prezidents saņēma pārliecinoši vairāk balsu. Indriksons LFF prezidenta amatā ir kopš 1996.gada.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu