Dani Alvešs: Uzvara pār «Barcelona» negarantē triumfu Čempionu līgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Itālijas futbola kluba Turīnas «Juventus» aizsargs Dani Alvešs ir pārliecināts, ka viņa pārstāvētajai vienībai ir pa spēkam iekļūt UEFA Čempionu līgas finālā, bet nedrīkst nenovērtēt Francijas vienību «Monaco», ar ko tai jācīnās pusfinālā.

«Bīstamākais moments ir tajā apstāklī, ka var padomāt, ka Čempionu līgā esam jau uzvarējuši, jo pieveicām «Barcelona» komandu,» izdevums «Premium Sport» citē Alveša teikto. «Nekas vēl nav beidzies, tituls vēl nav izcīnīts. Mums nevajadzētu domāt, ka duelis ar «Monaco» būs pastaiga. Tā ir komanda, kura spēlēs bez spiediena.»

Pirmo pusfināla maču «Juventus» futbolisti ar «Monaco» aizvadīs trešdien «Stade Louis II» stadionā.

«Mums jāsaglabā miers un jācenšas pielikt visas pūles, jo esam nonākuši sezonas svarīgākajā fāzē. «Juventus» vienībai Čempionu līgā ir iespējas sasniegt vēl vienu finālu, un tā ir ļoti spēcīga motivācija,» teica Alvešs.

33 gadus vecais Brazīlijas izlases aizsargs no 2008. līdz 2016. gadam pārstāvēja tieši «Barcelona» komandu.

Otrajā pusfināla pārī Madrides «Real» spēkiem mērosies ar citu Spānijas galvaspilsētas vienību «Atletico». Šā dueļa pirmā cīņa jau otrdienas vakarā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu