Ronaldu: Ja vien «Atletico» cietoksni nesargātu Oblaks...

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Portugāles futbola spīdeklis Krištianu Ronaldu otrdien UEFA Čempionu līgas pirmajā pusfināla mačā pret Madrides «Atletico» guva trīs vārtus, sekmējot Madrides «Real» uzvaru ar 3:0. Viņš ir gandarīts par savu un komandas sniegumu.

«Jāapsveic būtu ne tikai mani, bet visu komandu, kas aizvadīja lielisku maču,» Spānijas laikraksts AS citē Ronaldu. «Gūt vārtus ir mans uzdevums. Spēlējām labu futbolu no paša sākuma līdz pat beigām. Gūtie vārti ir loģisks iznākums. Protams, jūtos ļoti apmierināts, bet svarīgākais, ka visa komanda spēlēja stabili.»

Gūstot trešos vārtus, Ronaldu iesita 400. bumbu pretinieku vārtos, kopš viņš pārstāv «Real» vienību.

Atbildes spēle risināsies 10. maijā.

«Tagad mums ir labas priekšrocības, taču vēl nekas nav izšķirts. «Atletico» komanda ir ļoti spēcīgs pretinieks, mums jākoncentrējas atbildes cīņai,» sacīja Ronaldu.

Portugāles zvaigzne kļuva par pirmo futbolistu Čempionu līgas vēsturē, kurš divās izslēgšanas turnīra spēlēs pēc kārtas izcēlies ar «hat-trick».

«Varējām gūt vēl vārtus, ja vien «Atletico» cietoksni nesargātu Oblaks,» sacīja Ronaldu. «Ovācijas stadionā? Nevēlos, lai līdzjutēji mani izsvilptu. Tad centīšos darīt visu, kas manos spēkos, lai viņus iepriecinātu.»

Tāpat Ronaldu ir pirmais futbolists Čempionu līgas turnīrā, kas izslēgšanas spēlēs guvis vismaz 50 vārtus. Šobrīd viņa kontā ir 52 precīzi raidījumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu