Beils nav atguvis formu pirms gaidāmā Čempionu līgas fināla

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Spānijas futbola granda Madrides «Real» pussargs Gerets Beils nav par 100% atguvies no savainojuma, līdz ar to zem jautājuma zīmes ir viņa iekļaušana sākumsastāvā UEFA Čempionu līgas finālā pret Turīnas «Juventus».

«Real» un «Juventus» par prestižāko kontinenta klubu turnīra balvu cīnīsies sestdien Beila dzimtajā pilsētā Kārdifā.

Šosezon Beilu nomocījušas vairākas traumas, kā dēļ viņš visu turnīru ietvaros aizvadījis vien 26 spēles un iesitis deviņus vārtus. Sezonas laikā viņš smagas potītes traumas dēļ nespēlēja četrus mēnešus, bet iepriekšējo reizi laukumā bija 23.aprīlī.

«Neesmu par 100% gatavs. Neesmu spēlējis 6-7 nedēļas. Pēc operācijas spēlēju ar lielām sāpēm, pat pēc atgriešanās mačos un treniņos piedalījos, lietojot pretsāpju līdzekļus,» teica Beils.

Pēdējo nedēļu laikā viņš smagi trenējies, lai atgūtu formu un varētu palīdzēt komandai, kaut vai nākot uz maiņu. Lai gan «Real» galvenais treneris Zinedins Zidāns otrdien apgalvoja, ka Beils mačā piedalīsies, tomēr velsietis necer uz vietu sākumsastāvā.

«Pavadīt laukumā 90 minūtes būs grūti, jo pēc operācijas neesmu daudz spēlējis. Turklāt sezonas beigās lielisku sniegumu demonstrē Isko. Piekritīšu visam, ko treneris izlems.

Fiziski un psiholoģiski ir grūti, bet pats svarīgākais ir, lai es būtu gatavs spēlēt, vienalga sākumsastāvā vai nākot uz maiņu,» skaidroja Beils.

Velsas futbolists neslēpa, ka pēc šosezon pirmā savainojuma atgriezies par ātru.

«Jebkura operācija nav viegla, jo īpaši sezonas vidū. Gribās atgriezties pēc iespējas ātrāk, tomēr man vajadzēja vēl vairāk sadziedēt savainojumu un nostiprināt potīti. Mūžu dzīvo, mūžu mācies,» uzsvēra Beils.

Pērn Čempionu līgā triumfēja Madrides «Real», kas finālā pēcspēles sitienu sērijā pārspēja citu Spānijas galvaspilsētas klubu «Atletico».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu