Ronaldu: Centīsimies atrast «Juventus» vājos punktus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Itālijas futbola klubam Turīnas «Juventus» ir lieliska aizsardzība, kurā būs jāmeklē vājie punkti, pirms sestdien gaidāmās UEFA Čempionu līgas finālspēles atzīst Spānijas granda Madrides «Real» superzvaigzne Krištianu Ronaldu.

Ronaldu, kurš pirmais ir sasniedzis 100 gūto vārtu robežu UEFA Čempionu līgā, šā turnīra finālā spēlēs jau piekto reizi. «Vienmēr ir īpašas sajūtas spēlēt Čempionu līgas finālā. Mums pretī stāsies ļoti spēcīga komanda. Mēs apzināmies, ka mūs gaida grūta cīņa. Mēs esam Madrides «Real», līdz ar to mums ir labas izredzes uzvarēt,» UEFA mājaslapā citēts portugāļu futbolists.

«Viņiem ir laba aizsardzības līnija. Tomēr, lai cik labi ir aizsargi, vienmēr aizsardzībā var atrast vājos punktus, ko arī centīsimies izdarīt. Abas komandas mēģinās izmantot pretinieku kļūdas. Kura komanda mazāk kļūdīsies, tā arī droši vien uzvarēs,» piebilda Ronaldu.

Lai arī «Real» vienība tiek uzskatīta par favorīti šajā duelī, Ronaldu abu komandu izredzes uzvarēt vērtē vienlīdzīgi. «Viņiem ir laba komanda, kas finālu nav sasniegusi nejauši. Viņi noteikti ir spēcīgs pretinieks. Finālmačos izredzes vienmēr ir 50:50,» sacīja Ronaldu, kurš šosezon UEFA Čempionu līgā 12 mačos guvis 10 vārtus un atdevis sešas rezultatīvas piespēles.

Arī «Juventus» galvenais treneris Masimiliano Alegri uzskata, ka abām komandām ir vienādas izredzes uzvarēt. «Šādām spēlēm ir grūti prognozēt uzvarētāju, jo finālos viss izšķiras atsevišķās epizodēs. Tās būs ļoti garas un aizraujošas 95 vai pat 120 minūtes.»

«Madridei ir savas stiprās puses. Tā ir neparasta komanda ar ļoti tehniskiem spēlētājiem. Viņi ir pieraduši pie šāda līmeņa spēlēm. Šis būs lielisks fināls. Mums vajadzētu būt pateicīgiem, ka esam tikuši tik tālu šajā turnīrā, taču šoreiz gribam turēt trofeju savās rokās,» teica Alegri.

Pērn Čempionu līgā triumfēja Madrides «Real», kas finālā pēcspēles sitienu sērijā pārspēja citu Spānijas galvaspilsētas klubu «Atletico». Savukārt «Juventus» šā turnīra finālā spēlēja 2015.gadā, piedzīvojot zaudējumu Spānijas vienībai «Barcelona».

«Salīdzinājumā ar 2015.gada finālu, mūsu komanda ir izmainījusies gandrīz visās spēlētāju pozīcijās. Tikai četri vai pieci spēlētāji ir palikuši no tā laika sastāva. Mums ir augusi pārliecība, uzlabojušās spējas un arī atmosfēra komandā,» uzskata Alegri.

Abas komandas savā starpā Eiropas prestižākajos klubu turnīros tiksies 19.reizi. Līdz šim katrai komandai ir pa astoņām uzvarām, kā arī divas cīņas noslēgušās neizšķirti. «Juventus» divas reizes uzvarējusi UEFA Čempionu līgā, no kurām pēdējā bija 1996.gadā. Savukārt «Real» šajā turnīrā triumfējusi divreiz iepriekšējo trīs sezonu laikā, bet kopumā izcīnījusi 11 titulus.

UEFA Čempionu līgas fināls notiks sestdien, 3.jūnijā, Skotijas galvaspilsētā Kārdifā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu