Madrides «Real» futbolisti pēc triumfa Čempionu līgā mājās sagaidīti kā varoņi

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Spānijas kluba Madrides «Real» futbolisti pēc sestdienas triumfa UEFA Čempionu līgā svētdien mājās tika sagaidīti kā varoņi.

Desmitiem tūkstošu cilvēku svētdienas pēcpusdienā bija pulcējušies Madrides ielās, lai sveiktu «Real» komandu, kas sestdien Kārdifā UEFA Čempionu līgas finālā ar 4:1 apspēlēja Itālijas čempioni Turīnas «Juventus».

Vispirms «Real» komanda ar visu UEFA Čempionu līgas kausu devās pieņemšanā pie Madrides pilsētas vadības, bet pēc tam ar autobusu devās ielās pie iedzīvotājiem, kuri vienībai uzgavilēja.

Tiesa, uzvarētāju parādē bija stingri drošības ierobežojumi, ņemot vērā nesenos teroraktus Londonā un Mančestrā.

Vēlāk notika svinības arī piepildītā «Real» stadionā «Santiago Bernabeu», kas spējīgs uzņemt 81 000 cilvēku.

«Šie spēlētāji ir kļuvuši par Madrides «Real» un visa futbola leģendām, tieši tāpat kā mūsu treneris Zinedins Zidāns,» čempionu parādē sacīja kluba prezidents Florentino Peress. «Viņš kļuvis par pirmo speciālistu, kurš UEFA Čempionu līgas trofeju izcīnījis divus gadus pēc kārtas. Tāpēc Zidāns ir labākais treneris pasaulē.»

«Jūtu, ka šī ir visu laiku labākā komanda, kāda bijusi,» tikmēr sacīja viens no «Real» faniem Alvaro Mora, kurš uz Madridi no Almerijas pilsētas bija ceļojis vairāk nekā 500 kilometrus, lai varētu klātienē apmeklēt čempionu parādi.

Madrides «Real» ir visu laiku titulētākā Eiropas prestižākā klubu kausa dalībniece, par Vecā kontinenta labāko komandu kļūstot 12 reizes, tostarp ne tikai pērn, bet arī 2014.gadā. Kopš UEFA Čempionu līgas izveides, kas notika 1992./1993.gada sezonā, «Real» spēlētāji trofeju virs galvas cēluši sešas reizes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu