Mediji: «Real» gatavo 135 miljonus eiro Mbapes iegādei

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

UEFA Čempionu līgas uzvarētāja Spānijas komanda Madrides «Real» gatavojas piedāvāt 135 miljonus eiro lielu summu Francijas čempionvienībai «Monaco» talantīgā uzbrucēja Kiljana Mbapes iegādei, vēsta franču mediji.

18 gadus vecais Mbape šosezon pārsteidza futbola pasauli, kļūstot par vienu no «Monaco» uzbrukuma līderiem. Talantīgais futbolists palīdzēja komandai pirmo reizi kopš 2000.gada kļūt par Francijas čempioni, kā arī sasniegt UEFA Čempionu līgas pusfinālu, kur divu spēļu summā tika atzīts Itālijas kluba Turīnas «Juventus» pārākums.

Mbape šosezon Francijas čempionātā 29 mačos guva 15 vārtus, savukārt Čempionu līgā viņš deviņās spēlēs atzīmējās ar sešiem precīziem sitieniem. Aizvadītās sezonas sākumā uzbrucējs divas spēles aizvadīja «Monaco» jauniešu komandā, taču ātri vien nostiprinājās kluba pamatsastāvā.

Aizvadītajā nedēļas nogalē par UEFA čempionu līgas uzvarētāju kronētā «Real» komanda gatavojas piedāvāt 135 miljonus eiro lielu samaksu «Monaco» vienībai par Mbapes iegūšanu savā īpašumā, kas būtu jauns pasaules futbolistu transfēru rekords, atsaucoties uz Radio RMC, vēsta laikraksts «Independent».

Pašreizējais pasaules futbolistu transfēru rekords pieder citam franču futbolistam Polam Pogbā, kuru pagājušajā vasarā Anglijas klubs Mančestras «United» iegādājās par 105 miljoniem eiro no «Juventus».

Iepriekš «Monaco» esot noraidījusi «Real» piedāvājumu par 120 miljoniem eiro, jo klubs ar Mbapi cenšoties panākt ilgtermiņa vienošanos.

Madrides klubs šajā vasarā gatavojas pārdot uzbrūkošo pussargu Hamessu Rodrigessu, kurš nav spējis iegūt galvenā trenera Zinedina Zidāna uzticību un nostiprināties komandas pamatsastāvā. «Real» par kolumbiešu futbolistu cer iegūt 70 miljonus eiro, lai šo naudas summu ieguldītu Mbapes iegūšanai.

Jau ziņots, ka Anglijas klubs Londonas «Arsenal» esot izteicis 100 miljonu vērtu piedāvājumu par Mbapi. Savukārt «Transfermarkt» futbolista vērtību lēš vien 10 miljonu eiro apmērā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu