Biļetes uz Ronaldu spēli Rīgā pārdod par astronomiskām summām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Biļetes uz piektdien, 9. jūnijā, paredzēto Latvijas un Portugāles Pasaules kausa kvalifikācijas spēli «Skonto» stadionā ir pilnībā izpārdotas.

To savā labā mēģina izmantot biļešu īpašnieki, sludinājumu portālos mēģinot tās pārdot par astronomiskām summām, kas sasniedz vairākus simtus eiro.

Kāds par divu biļešu komplektu prasa 300 eiro, cits par divām biļetēm grib 600 eiro, bet vēl viens naudas kārais sludinājuma ievietotājs pārdod divas biļetes, par katru prasot 400 eiro. Daži ir pieticīgāki un par biļetēm grib tikai ap 60 vai 80 eiro.

Kā zināms, Rīgā trešdienas vakarā ieradās četras reizes par pasaules gada labāko futbolistu atzītais Krištianu Ronaldu kopā ar Eiropas čempioni Portugāles valstsvienību, lai gatavotos piektdien «Skonto» stadionā gaidāmajai 2018. gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēlei pret Latvijas izlasi.

Latvijā reti ierodas tādas pasaules sporta zvaigznes kā Ronaldu, taču viņam šī nebūs pirmā viesošanās Rīgā. 2004. gada 4. septembrī, kad iepriekšējo reizi Portugāle spēlēja Latvijā, tobrīd vien 19 gadus vecais Ronaldu guva vārtus un sekmēja savas komandas uzvaru ar 2:0.

Pēc žurnāla «Forbes» datiem Ronaldu ir bagātākais sportists pasaulē.

Latvijas un Portugāles futbola izlases savā starpā kopumā tikušās piecas reizes, bet daudziem vislabāk atmiņā palikusi jau pieminētā spēlē pirms 13 gadiem (2004. gadā) Rīgā, tiesa, ne sportisku iemeslu dēļ. Toreiz laukumā ar kailām krūtīm izskrēja tobrīd vēl astoņpadsmit gadus vecā meitene Liene Buldure, kura, vēlāk piedaloties arī televīzijas šovos, sevi dēvēja par Zemeni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu