Kamešs uz diviem gadiem pagarinājis līgumu ar «Jeņisej»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Latvijas futbola izlases pussargs Vladimirs Kamešs uz diviem gadiem pagarinājis līgumu ar Krasnojarskas «Jeņisej» komandu, kas šosezon gandrīz iekļuva Krievijas premjerlīgā.

Kamešs Krievijas otrā spēcīgākā turnīra jeb Nacionālās līgas komandai pievienojās 2016.gada augustā, pārnākot no «Liepājas» vienības. Aizvadītajā sezonā viņš iesita septiņus vārtus un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles.

«Jeņisej» komanda šosezon guva trešo vietu Nacionālajā līgā un pirmo reizi vēsturē piedalījās pārspēlēs par vietu premjerlīgā. Tur divu spēļu summā tika nospēlēts 2:2 ar premjerlīgas 14. vietā finišējušo Tulas «Arsenal» komandu, tomēr, pateicoties izbraukumā iesistajiem vārtiem, pretinieki saglabāja vietu premjerlīgā.

Pašlaik Kamešs ar Latvijas izlasi gatavojas piektdien Rīgā paredzētajai Pasaules kausa kvalifikācijas spēlei ar Eiropas čempioni Portugāli. Nacionālajā valstsvienībā viņš līdz šim piedalījies 13 spēlēs un guvis vienus vārtus, tomēr iepriekšējos divus gadus uz izlasi nebija saukts.

«Liepājas» komandā Kamešs pavadīja gadu, bet pirms tam viņš spēlēja arī Polijas komandā Ščecinas «Pogon», Krievijas klubos Permas «Amkar» un Ņižņekamskas «Ņeftehimik». Savukārt karjeras sākuma posmā Kamešs daudzus gadus spēlēja «Liepājas metalurga» komandā un īslaicīgi arī «Gulbenē».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu