Argentīnas un Brazīlijas futbolisti aizvada maču 95 000 līdzjutēju klātbūtnē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Argentīnas futbola izlase, galvenā trenera amatā debitējot Horhem Sampaoli, piektdien Austrālijas pilsētā Melburnā ar rezultātu 1:0 (1:0) pārbaudes spēlē pieveica principiālo pretinieci Brazīliju.

Vienīgos vārtus Austrālijā notikušā mača pirmā puslaika beigās guva aizsargs Gavrjels Mersado.

Argentīnas izlases rindās spēlēja arī tās lielākā zvaigzne Lionels Mesi, kamēr pāris reizes šo komandu no vārtu zaudējuma glāba vārtsargs Serhio Romero. Tikmēr Brazīlijai nepalīdzēja Mesi komandas biedrs Spānijas grandā «Barcelona» Neimars.

Šo maču Austrālijā noraudzījās ap 95 000 cilvēku.

Pašlaik 57 gadus vecajam Sampaoli šis bija debijas mačs Argentīnas izlases galvenā trenera amatā. Šajā postenī viņš tika apstiprināts pirms nedēļas.

Iepriekš Argentīnas izlasi vadīja Edgardo Bausa, taču aprīlī viņš komandas neveiksmīgā snieguma dēļ tika atlaists no amata.

Pirms tam Sampaoli vienu sezonu trenēja «Sevilla» komandu, aizvedot to līdz ceturtajai vietai Spānijas čempionātā un astotdaļfinālam UEFA Čempionu līgā, kur gan nācās piekāpties Anglijas komandai Lesteras «City».

Nākamā gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā Argentīna 14 spēlēs izcīnījusi 22 punktus, kas Dienvidamerikas zonas kvalifikācijas turnīra kopvērtējumā pašlaik dod tikai piekto vietu, kamēr Brazīlija ar 33 punktiem ir pirmā un jau kvalificējusies prestižajām sacensībām.

Lai automātiski sasniegtu finālturnīru, jāiekļūst pirmajā četriniekā, kamēr piektās pozīcijas īpašniecei būs jāpiedalās «play-off» kārtā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu