Andora gūst vēsturisku uzvaru un atbīda Latvijas futbolistus uz pēdējo vietu grupā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Andoras valstsvienība piektdien guva vēsturisku uzvaru 2018.gada Pasaules kausa kvalifikācijas mačā, savā laukumā ar rezultātu 1:0 (1:0) pārspējot Ungārijas izlasi, tādējādi B grupā Latvijas futbolisti atkāpušies uz pēdējo vietu.

Andoras futbola izlase nebija spējusi izcīnīt uzvaru 66 spēlēs pēc kārtas, no tām tikai trijās nospēlējot neizšķirti.

Vēsturisko panākumu Andoras izlasei sekmēja Marks Rebess, kurš mačā pret Ungāriju guva vārtus spēles 26.minūtē.

Jau ziņots, ka Latvijas izlase piektdien savā laukumā ar rezultātu 0:3 (0:1) zaudēja Eiropas čempionei Portugālei, kuras labā divus vārtus guva pasaules zvaigzne Krištianu Ronaldu.

Tikmēr citā B grupas spēlē Šveice viesos ar 2:0 (1:0) pārspēja Fēru salas. Uzvarētāju rindās ar precīziem sitieniem izcēlās Anglijas premjerlīgā spēlējošie futbolisti Granits Džaka un Žerdans Šakiri.

Pēc sešām spēlēm B grupā līdere ar maksimālajiem 18 punktiem ir Šveice, Portugāle ar 15 punktiem seko otrajā vietā, attiecīgi septiņi un pieci punkti ir Ungārijai un Fēru salām, četri Punkti ir Andorai un trīs punkti Latvijai.

2018.gada Pasaules kausa finālturnīrs norisināsies 11 dažādās pilsētā Krievijā. Prestižajām sacensībām no Eiropas zonas uzreiz kvalificēsies deviņu apakšgrupu uzvarētāji, bet astoņas labākās otro vietu ieguvējas izslēgšanas spēlēs noskaidros vēl četras finālturnīra dalībnieces.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu