Grīzmans pagarinājis līgumu ar Madrides «Atletico»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Rezultatīvais franču uzbrucējs Antuāns Grīzmans līdz 2022.gadam pagarinājis līgumu ar Spānijas futbola klubu Madrides «Atletico».

Iepriekš tika skaļi runāts, ka 26 gadus vecais Grīzmans pārcelsies uz titulēto Anglijas klubu Mančestras «United», taču pēc tam, kad tika atstāts spēkā aizliegums «Atletico» vienībai arī šajā vasarā reģistrēt jaunus spēlētājus, francūzis paziņoja par savu palikšanu Madridē.

«Vispirms vēlos atvainoties cilvēkiem, kuri iepriekš nav pareizi sapratuši manis teikto. Varbūt ne tā sevi pasniedzu vai kāds vēlējās radīt ziņu, kur tās nebija. Kopš savas ierašanās Madridē no sevis esmu atdevis «Atletico» klubam pilnīgi visu un esmu priecīgs arī turpmāk būt šeit,» pauda Grīzmans.

Aizliegums reģistrēt jaunus spēlētājus «Atletico» klubam tika piemērots pēc tam, kad tika konstatēti pārkāpumi nepilngadīgu ārzemju futbolistu pārvilināšanā. Līdz ar to Madrides vienībai tika piemērots divu transfēru logu sods, bet piesaistīt jaunus spēlētājus komanda atkal varēs ziemā.

Grīzmans «Atletico» klubam pievienojās 2014.gadā, bet pirms tam piecas sezonas viņš spēlēja Sansevastjanas «Real Sociedad» komandā. Pērn viņš iekļuva fināla trijniekā balsojumā par pasaules labāko futbolistu.

Franču uzbrucējs Madrides vienībā kopumā 160 spēlēs guvis 83 vārtus, palīdzot tai pērn sasniegt UEFA Čempionu līgas finālu.

Savukārt Francijas izlasē Grīzmans 41 spēlē guvis 15 vārtus.

Iepriekšējā sezonā «Atletico» Spānijas čempionātā ierindojās trešajā vietā un sasniedza pusfinālu UEFA Čempionu līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu