Atkāpies Albāniju līdz EČ finālturnīram aizvedušais de Biasi

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Itālietis Džanni de Biasi trešdien oficiāli atkāpies no Albānijas futbola izlases galvenā trenera amata. Komandu 60 gadus vecais treneris vadīja kopš 2011.gada un aizveda to līdz pagājušā gada Eiropas čempionāta finālturnīram.

«Jau ilgāku laiku biju domājis par to un tagad to paziņoju. Vairs neesmu Albānijas nacionālās komandas galvenais treneris,» reportieriem Tirānā sacīja de Biasi, kuram ir arī Albānijas pase.

De Biasi vadībā Albānija 2016.gadā spēlēja savā vēsturē pirmajā finālturnīrā. Par to valsts prezidents speciālistam piešķīra Albānijas pilsonību.

Pirms gada Francijā notikušajā EČ finālturnīrā Albānija nepārvarēja apakšgrupu turnīru, tomēr savstarpējā mačā spēja pieveikt Rumāniju.

2018.gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra Eiropas G grupā Albānijai ir deviņi punkti un trešā vieta tabulā, kamēr pa 16 punktiem ir Spānijai un Itālijai.

Kvalifikācijas grupā spēlē arī Izraēla, Maķedonija un Lihtenšteina.

2018.gada Pasaules kausa finālturnīrs norisināsies Krievijā. No Eiropas zonas deviņu apakšgrupu uzvarētāji uzreiz tiks pie ceļazīmēm uz finālturnīru, bet astoņas labākās otro vietu ieguvējas izslēgšanas spēlēs noskaidros vēl četras finālturnīra dalībnieces.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu