Mančestras «United» oficiāli paziņo par zviedru aizsarga Lindelēfa iegādi

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Titulētais Anglijas premjerlīgas futbola klubs Mančestras «United» trešdienas vakarā oficiāli paziņojis par zviedru aizsarga Viktora Lindelēfa iegādāšanos.

Pašlaik 22 gadus vecais Lindelēfs ar klubu noslēdzis līgumu uz četriem gadiem, bet viņa pārejas summa no Portugāles vienības Lisabonas «Benfica» tiek lēsta 31 miljona mārciņu (35 miljonu eiro) apmērā.

Tiesa, transfēru logs atvērsies 1.jūlijā, taču tas Mančestras klubam nav liedzis oficiāli paziņot par Lindelēfa nopirkšanu.

«Esmu sajūsmināts pievienoties Mančestras «United» klubam. Izbaudīju laiku «Benfica» vienībā un pa šo laiku esmu daudz iemācījies. Tomēr tagad cerīgi raugos uz spēlēšanu premjerlīgā un pie Žuzē Mourinju,» pēc līguma parakstīšanas sacīja Lindelēfs.

«Viktors ir ļoti talantīgs gados jauns futbolists, kuru Mančestras «United» klubā sagaida lieliska nākotne,» tikmēr sacīja kluba galvenais treneris Mourinju.

Lindelēfs, kurš pārstāv arī Zviedrijas izlasi, «Benfica» klubam pievienojās 2012.gadā, pārnākot no dzimtenes komandas «Vasteras». Kopš tā laika viņš trīs reizes kļuva par Portugāles čempionu, kā arī divreiz izcīnīja šīs valsts kausu.

Aizsargs «Benfica» rindās kopumā aizvadīja 73 spēles un guva divus vārtus.

Zviedrijas izlasē Lindelēfs aizvadījis 12 spēles un guvis vienus vārtus.

Lindelēfs šajā starpsezonā ir pirmais Mančestras «United» jaunieguvums. Vēl tiek runāts par jauna uzbrucēja iegādi, turklāt informācija liecina, ka ar Spānijas grandu Madrides «Real» panākta vienošanās par Alvaro Moratas pāreju.

Nesen Mančestras «United» paziņoja par līguma nepagarināšanu ar pieredzējušo zviedru uzbrucēju Zlatanu Ibrahimoviču, kurš gan turpina atlabt no nopietna ceļgala savainojuma un šogad varētu vairs nespēlēt. Tomēr netiek izslēgts, ka viņš atgriezīsies šīs komandas sastāvā un pēc izveseļošanās noslēgs īstermiņa kontraktu, jo futbolistam piedāvāts turpināt rehabilitāciju šī kluba pārraudzībā.

Anglijas premjerlīgā Mančestras vienība aizvadītajā sezonā palika sestajā vietā, tomēr pēc uzvaras UEFA Eiropas līgā ieguva vienu nākamās sezonas UEFA Čempionu līgas pamatturnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu