Rakels gatavojas atgriezties Polijā un pievienoties «Lech» komandai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas izlases futbolists Deniss Rakels uz īres tiesībām, visticamāk, pievienosies Polijas klubam Poznaņas «Lech», vēsta komanda.

Rakels, kurš pieder Anglijas pēc spēka otrās līgas jeb «Championship» komandai «Reading», jau iepriekš sarunā ar aģentūru LETA sacīja, ka nākamo sezonu vēlas pavadīt īrē, jo grib regulāri spēlēt.

Piektdien Rakels Poznaņā veica medicīniskās pārbaudes, taču vienošanās starp «Lech» un «Reading» vēl oficiāli nav panākta. Tomēr portāls «getreading.co.uk» sestdien vēsta, ka abas puses praktiski ir vienojušās un atliek vien precizēt sīkas detaļas.

Tikmēr «Lech» norāda, ka pēc īres tiesībām tā varēs izpirkt Rakela kontraktu.

«Jau maijā zināju un pats biju iniciators, ka par 95% iešu īrē, lai spēlētu. Esmu noilgojies pēc futbola un gribu atgūt labāko formu,» iepriekš sarunā ar LETA sacīja Rakels, savukārt tagad «Lech» komanda vēsta, ka viņš izvēlējies šī kluba piedāvājumu, jo tas bijis viskonkrētākais, bez tam viņam Polijas futbola ir labi zināms.

Rakels pagājušā gada sākumā pievienojās «Reading», pirmajā pussezonā 12 spēlēs gūstot trīs vārtus. Tomēr pagājušā gada augustā viņš jau sezonas trešajā mačā, cenšoties izsist pretiniekam bumbu, guva potītes lūzumu. Kaut aptuveni februārī viņš jau bija gatavs spēlēt, līdz sezonas beigām uzbrucējs vairs ne reizi neiekļuva «Reading» pieteikumā.

Pirms tam Rakels Polijā spēlēja no 2010. līdz 2015.gada nogalei, pārstāvot Ļubinas «Zaglebie» un «Cracovia» komandas. Tieši «Cracovia» rindās Rakels izpelnījās angļu kluba ievērību, jo 2015./2016.gada sezonas pirmajā pusē viņš 20 spēlēs guva 15 vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu