Avots: Ronaldu varētu atgriezties Mančestras «United»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viens no pasaules labākajiem futbolistiem Portugāles zvaigzne Krištianu Ronaldu esot ieinteresēts atgriezties ambiciozajā Anglijas premjerlīgas klubā Mančestras «United», vēsta «Sky Sports».

Spānijā 32 gadus vecajam uzbrucējam izvirzītas apsūdzības nodokļu nemaksāšanā. Lai arī Madrides «Real» klubs nostājies futbolista pusē un sniedz atbalstu, Ronaldu jau šajā vasarā varētu atstāt titulēto Spānijas komandu, kurā spēlē kopš 2009. gada.

Laikā no 2011. līdz 2014. gadam Ronaldu nodokļos nav samaksājis 14,7 miljonus eiro. Lai slēptu savu ienākumus, viņš izmantojis ofšoru kompānijas Britu Virdžīnu salās un Īrijā.

Kāda tuvu stāvoša persona Ronaldu norādījusi, ka futbolistam joprojām sirdij tuva esot Mančestras vienība, no kuras viņš par 94 miljoniem eiro 2009. gadā pārgāja tieši uz «Real».

Nav daudz klubu, kuri varētu atļauties samaksāt par Ronaldu pāreju, bet interesi par Portugāles izlases kapteini esot izrādījusi Parīzes «Saint-Germain» un «AC Milan», kurai ir jauni īpašnieki no Ķīnas.

Ķīnas augstākā futbola līga ir vēl viens variants, kurp varētu doties Ronaldu, taču pats futbolists savu karjeru vēloties turpināt Eiropas top līgās.

«Transfermarkt» viņa vērtību lēš 100 miljonu eiro apmērā.

Ronaldu ir viens no pasaules bagātākajiem sportistiem. Pērn viņš nopelnījis 83 miljonus eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu