Ronaldu nolēmis samaksāt € 14,8 miljonus, lai izbēgtu no cietuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Madrides «Real» futbola komandas superzvaigzne Krištianu Ronaldu nolēmis samaksāt 14,8 miljonus eiro nodokļos, lai izvairītos no cietumsoda, vēsta Spānijas mediji.

32 gadus vecajam futbolistam rekomendēts samaksāt šo summu, jo pretējā gadījumā viņam draud pat vairāku gadu cietumsods.

Laikā no 2011. līdz 2014. gadam Ronaldu nodokļos nav samaksājis 14,7 miljonus eiro. Lai slēptu savu ienākumus, viņš izmantojis ofšoru kompānijas Britu Virdžīnu salās un Īrijā. Kopumā Ronaldu nodokļu nesamaksāšanā Spānijai tiek vainots četros gadījumos.

Šis nodokļu skandāls uzjundījis jaunas runas par Ronaldu nākotni «Real» vienībā. Izskanējušas dažādas versijas, no kurām viena ir - viņš vēloties atgriezties Anglijas premjerlīgas vienībā Mančestras «United», no kuras uz Madridi pārcēlās par 94 miljoniem eiro 2009. gadā.

Tikmēr Francijas laikraksts «L'Equipe» vēsta, ka Parīzes «Saint-Germain» klubs par Ronaldu būtu gatavs maksāt 100-150 miljonus eiro. Tāpat paaugstinātu viņa atalgojumu.

«Transfermarkt» uzbrucēja vērtību lēš 100 miljonu eiro apmērā.

Ronaldu ir viens no pasaulē bagātākajiem sportistiem. Pērn viņš nopelnījis 83 miljonus eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu