Laikraksts: Ronaldu vēlas pāriet uz Parīzes «Saint-Germain»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Aktuālākas kļūst runas par viena no pēdējās desmitgades labākajiem futbolistiem - Krištianu Ronaldu nākotni. Spānijas laikraksts «Marca» vēsta, ka pats Portugāles izlases kapteinis izteicis vēlmi no titulētās Madrides «Real» vienības pāriet uz Francijas klubu Parīzes «Saint-Germain» (PSG).

32 gadus vecais Ronaldu pēc FIFA Konfederāciju kausa izcīņas plāno tikties ar «Real» kluba prezidentu Florentino Peresu, lai izklāstītu piedāvājumu, kas saņemts no PSG.

«Marca» raksta, ka Parīzes komanda Ronaldu ir gatava maksāt vairāk, nekā viņš saņem Madrides «Real». Spēlētāja transfēra summa varētu būt robežās no 100 līdz 150 miljoniem eiro.

Peress mēģināšot pārliecināt Ronaldu, lai viņš paliek Madridē, bet necentīšoties uzstāt, ja Portugāles futbola superzvaigzne atklāti paudīs vēlmi pamest komandu. Ronaldu grib palikt Eiropā un piedāvājumus no turīgajiem Ķīnas klubiem neizskatot.

Iepriekš presē tika ziņots, ka Ronaldu labprāt atgrieztos Anglijas premjerlīgas vienībā Mančestras «United», no kuras uz Madridi pārcēlās par 94 miljoniem eiro 2009. gadā.

«Transfermarkt» uzbrucēja vērtību lēš 100 miljonu eiro apmērā.

Ronaldu ir viens no pasaulē bagātākajiem sportistiem. Pērn viņš nopelnījis 83 miljonus eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu