Surogātmāte Ronaldu dāvājusi dvīnīšus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Pasaules labākajam futbolistam un bagātākajam sportistam Krištianu Ronaldu, kurš jūnija sākumā viesojās Rīgā un guva divus vārtus Portugāles izlases 3:0 uzvarā pret Latvijas valstsvienību, surogātmāte dāvājusi dvīņu puikas, vēsta ārzemju mediji.

Portugāles izlase trešdien Kazaņā pēcspēles 11 metru sitienu sērijā piekāpās Čīles futbolistiem Konfederāciju kausa pusfinālā. Pēc šā mača Ronaldu savā «Facebook» profilā apstiprināja jau iepriekš izskanējušo neoficiālo informāciju, ka viņš kļuvis par tēvu dvīņu puikām.

32 gadus vecais Ronaldu dosies mājup apraudzīt jaundzimušos un svētdien nepalīdzēs Portugāles izlasei Konfederāciju kausa izcīņas mačā par trešo vietu, kurā Eiropas čempioni tiksies ar Vācijas un Meksikas dueļa zaudētāju, kas noskaidrosies ceturtdien vakarā.

«Kā allaž, biju valstsvienības rindās gan fiziski, gan garīgi, kaut arī mani dvīņu dēli bija dzimuši. Diemžēl mums neizdevās sasniegt kāroto [izcīnīt kausu], bet esmu pārliecināts, ka turpināsim sniegt portugāļiem prieku,» «Eurosport» citē Ronaldu.

«Esmu priecīgs, ka beidzot varēšu būt kopā ar saviem bērniem,» piebilda Portugāles izlases kapteinis, kura pirmajam dēlam [Krištianu Ronaldu junioram] no iepriekšējām attiecībām šomēnes palika septiņi gadi.

Neoficiāla informācija liecina, ka dvīņi piedzimuši ASV, kur viņus apciemo Ronaldu māte, savukārt futbolista pašreizējā draudzene Džordžīna Rodrigesa ir jau piektajā grūtniecības mēnesī.

?❤️️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

❤️️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu