Mesi kāzu mielasta pārpalikumus ziedojis labdarībai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Piecas reizes par pasaules gada labāko futbolistu atzītais argentīnietis Lionels Mesi ziedojis labdarībai ēdienus un dzērienus, kas palika pāri pēc laulību svinībām, vēsta ārzemju mediji.

Mesi un viņa bērnības simpātija Antonella Rokuco pagājušajā piektdienā vienojās laulības saitēm. Kāzas notika luksusa viesnīcā Argentīnas pilsētā Rosario, kas ir abu jaunlaulāto dzimtā pilsēta. Uz svinībām ieradās 260 viesi, tostarp vairākas citas futbola zvaigznes.

Pēc kāzām palicis pāri liels daudzums ēdienu un dzērienu, kas nav aizgājis postā, pateicoties slavenajam futbolistam un viņa sievai. Savukārt alkoholiskie dzērieni tiks apmainīti pret naudu.

Patlaban 30 gadus vecais Mesi, kurš kopā ar ģimeni bauda atvaļinājumu Karību salās, šonedēļ panāca jaunu vienošanos ar Spānijas klubu «Barcelona» par līgumu līdz 2021.gada 30.jūnijam.

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Tiek lēsts, ka viņš, neierēķinot reklāmu līgumus un citus bonusus, sezonā saņems 22 miljonus eiro lielu atalgojumu pēc nodokļu nomaksas, kļūstot par vislabāk apmaksāto futbolistu pasaulē.

Savas karjeras laikā 13 sezonās «Barcelona» pirmās komandas rindās Mesi guvis 507 vārtus 583 mačos. Viņš kluba vēsturē ir labākais vārtu guvējs un vairāku citu rekordu īpašnieks.

«Barcelona» kluba sistēmai Mesi pievienojās 13 gadu vecumā. Argentīnas futbolists komandai palīdzējis izcīnīt astoņus Spānijas čempionu titulus, četras reizes triumfēt UEFA Čempionu līgā un piecas reizes iegūt Spānijas karaļa kausu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu