Oficiāli: Rezultatīvais Lukaku pievienojies Mančestras «United»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Slavenais Anglijas futbola klubs Mančestras «United» panācis vienošanos par citas šīs valsts komandas Liverpūles «Everton» uzbrucēja Romela Lukaku iegādi, sestdien pavēstīja klubs.

«United» svētdien dosies uz pirmssezonas nometni ASV, kur jau atrodas Lukaku, kurš Losandželosā izgāja medicīniskās pārbaudes.

Kā šonedēļ informēja raidsabiedrība BBC, šī darījuma summa ir aptuveni 75 miljoni mārciņu (85 miljoni eiro).

Pagājušajā sezonā 24 gadus vecais Beļģijas izlases uzbrucējs Lukaku premjerlīgā iesita 25 vārtus.

Savu futbolista karjeru Lukaku iesāka beļģu klubā Briseles «Anderlecht», bet 2011.gadā pievienojās Anglijas komandai Londonas «Chelsea». Šajā vienībā viņš nenostiprinājās un pēcāk tika izīrēts «Everton», šajā klubā sevi pierādot kā draudīgu uzbrucēju.

«Everton» rindās Lukaku aizvadījis 110 Anglijas premjerlīgas spēles un guvis 53 vārtus.

Liverpūles klubs Lukaku no «Chelsea» nopirka 2014.gadā, iegādājoties par 28 miljoniem mārciņu (32 miljoniem eiro). Zīmīgi, ka toreiz Londonas komandas galvenais treneris bija portugālis Žuzē Mourinju, kurš tagad vada Mančestras «United».

Iepriekš Mančestras «United» izrādīja lielu interesi par Spānijas granda Madrides «Real» uzbrucēju Alvaro Moratu, tomēr tagad šis spēlētājs vairs neesot Anglijas kluba plānots.

Anglijas premjerlīgā Mančestras vienība aizvadītajā sezonā palika sestajā vietā, tomēr pēc uzvaras UEFA Eiropas līgā ieguva vienu nākamās sezonas UEFA Čempionu līgas pamatturnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu