Mediji: Dani Alvešs pievienosies Francijas futbola flagmanim PSG

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Brazīlijas futbola izlases aizsargs Dani Alvešs, kurš jūnijā atstāja Itālijas čempionvienību Turīnas «Juventus», pievienosies Francijas titulētajam klubam Parīzes «Saint-Germain» (PSG), vēsta ārzemju mediji.

Sociālo tīklu vidē publicētās bildes liecina, ka Alvešs otrdien ieradās Parīzē, lai izietu medicīniskās pārbaudes un oficiāli noslēgtu vienošanos ar PSG komandu.

Ārzemju mediji vēsta, ka 34 gadus vecais aizsargs noslēgs divu gadu līgumu ar seškārtējo Francijas čempionvienību, kas pagājušajā sezonā piedzīvoja vilšanos, ieņemot otro vietu aiz «Monaco».

Aizvadītajā sezonā Turīnas kluba rindās, skaitot visus turnīrus kopā, Alvešs piedalījās 33 mačos, guva sešus vārtus un veica septiņas rezultatīvas piespēles.

Iepriekš tika spekulēts, ka Alvešs pievienosies savam bijušajam trenerim «Barcelona» komandā Hosepam Gvardiolam, kurš vada Anglijas vienību Mančestras «City».

Alvešs profesionāļa gaitas sāka 2001.gadā savas dzimtenes klubā Salvadoras «Bahia», gadu vēlāk pievienojās Spānijas komandai «Sevilla», kur nospēlēja piecas sezonas, bet no 2008. līdz 2016. gadam viņš pārstāvēja «Barcelona» vienību, kas viņu iegādājās par aptuveni 40 miljoniem eiro.

Astoņās sezonās ar Barselonas komandu brazīlietis izcīnīja sešus Spānijas čempionāta un trīs UEFA Čempionu līgas uzvarētāja titulus, kļūstot par vienu no labākajiem labās malas aizsarga pozīcijas spēlētājiem pasaulē.

Pērn viņš pēc paša vēlmes atstāja «Barcelona» komandu, kaut līgums bija spēkā vēl uz gadu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu