PSG oficiāli paziņo par vienošanos ar brazīliešu aizsargu Dani Alvešu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Brazīlijas futbola izlases aizsargs Dani Alvešs trešdien oficiāli kļuva par Francijas kluba Parīzes «Saint-Germain» (PSG) futbolistu.

Pieredzējušais futbolists ar Francijas galvaspilsētas vienību noslēdzis līgumu uz divām sezonām, kā brīvais aģents pārnākot no Itālijas čempiones Turīnas «Juventus».

Pēc līguma noslēgšanas 34 gadus vecais Alvešs dosies uz ASV, kur PSG aizvada pirmssezonas treniņnometni.

Zīmīgi, ka pirms tam aktīvi tika runāts par Alveša pievienošanos Anglijas premjerlīgas komandai Mančestras «City», tomēr tas nenotika, lai arī šo klubu trenē spānis Hoseps Gvardiola, kurš savulaik kopā ar brazīliešu aizsargu strādāja «Barcelona» vienībā.

Tieši pirms gada Alvešs noslēdza līgumu ar «Juventus» komandu, aizvadītajā sezonā palīdzot tai ne tikai kārtējo reizi triumfēt nacionālajās meistarsacīkstēs, bet arī iekļūt UEFA Čempionu līgas finālā, kur gan nācās piekāpties Spānijas grandam Madrides «Real».

Aizvadītajā sezonā Turīnas kluba rindās, skaitot visus turnīrus kopā, Alvešs piedalījās 33 mačos, guva sešus vārtus un veica septiņas rezultatīvas piespēles.

Alvešs profesionāļa gaitas sāka 2001.gadā savas dzimtenes klubā Salvadoras «Bahia», gadu vēlāk pievienojās Spānijas komandai «Sevilla», kur nospēlēja piecas sezonas, bet no 2008. līdz 2016.gadam viņš pārstāvēja «Barcelona» vienību.

Astoņās sezonās ar Barselonas komandu brazīlietis izcīnīja sešus Spānijas čempionāta un trīs UEFA Čempionu līgas uzvarētāja titulus.

Pērn viņš pēc paša vēlmes atstāja «Barcelona» komandu, kaut līgums bija spēkā vēl uz gadu.

Lai arī PSG par Francijas čempioni bija kļuvusi četrus gadus pēc kārtas, šogad tai nācās piekāpties «Monaco» priekšā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu