Rakels debitē «Lech» ar zaudējumu UEFA Eiropas līgas mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Latvijas Futbola federācija

Polijas komanda Poznaņas «Lech», laukumā pirmo reizi nākot arī Latvijas futbola izlases uzbrucējam Denisam Rakelam, ceturtdien ar zaudējumu sāka UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra otro kārtu.

Ceturtdienas mačā «Lech» izbraukumā ar 2:3 (0:1) piekāpās Norvēģijas klubam «Haugesund».

Šī mača gaitā «Lech» pamanījās nonākt iedzinējos ar 0:3, tomēr spēja atspēlēt divus vārtus un padarīt savas izredzes uz uzvaru divu spēļu summā visai reālas.

Polijas kluba labā vārtus šajā mačā iesita Radoslavs Majevskis un Darko Jevtičs, kurš kompensācijas laika trešajā minūtē realizēja 11 metru soda sitienu.

Rakels pirmo reizi bija «Lech» pieteikumā, turklāt 79.minūtē arī devās laukumā. Tobrīd rezultāts bija 1:3.

Latvijas uzbrucējs «Lech» rindās pievienojās jūnijā, būdams izīrēts no Anglijas pēc spēka otrās līgas komandas «Reading».

Šī pāra uzvarētājs tiks noskaidrots divu spēļu summā. Atbildes cīņa pēc nedēļas notiks «Lech» laukumā.

Jau vēstīts, ka Latvijas komanda «Liepāja» ceturtdien UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otrās kārtas spēlē savā laukumā ar 0:2 piekāpās Marijampoles «Sūduva» vienībai no Lietuvas.

Kvalifikācijas turnīrā būs četras kārtas, pēc tam labākajām vienībām iekļūstot sacensību grupu turnīrā. No trešās kārtas iesaistīsies Latvijas izlases vārtsarga Pāvela Šteinbora pārstāvētā Polijas kausa ieguvēja Gdiņas «Arka», bet vieta grupu turnīrā jau garantēta uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētajai Vācijas bundeslīgas komandai «Koln», kas iepriekšējā sezonā vietējā čempionātā izcīnīja augsto piekto vietu.

UEFA Čempionu līgas un Eiropas līgas kvalifikācijas turnīru trešo kārtu izloze notiks jau piektdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu