Pieredzējušais aizsargs Bonuči pievienojas «AC Milan»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Itālijas futbola izlases pieredzējušais aizsargs Leonardo Bonuči papildinājis A sērijas komandas «AC Milan» rindas, vēsta klubs.

Līgums ar patlaban 30 gadus veco centra aizsargu tiks parakstīts uz pieciem gadiem. BBC ziņo, ka «AC Milan» par spēlētāja iegādi maksās aptuveni 40 miljonus eiro.

Bonuči kopš 2010.gada pārstāvēja Turīnas «Juventus», ar komandu izcīnot piecus Itālijas čempiona titulus un trīs reizes triumfējis valsts kausa izcīņā.

Profesionāļa karjeru Bonuči iesāka 2005.gadā Milānas «Inter» komandā, bet līdz 2009.gadam tika izīrēts arī «Treviso» un «Pisa» komandām. Pirms pievienošanās «Juventus» vienībai viņš spēlēja arī «Bari» rindās.

Bonuči aizvadījis 70 mačus Itālijas valstsvienībā, gūstot piecus vārtus.

Šonedēļ klubs arī ziņoja, ka 18 gadus vecais Džanluidži Donnarumma, kurš tiek uzskatīts par talantīgāko vārtsargu pasaulē, piekritis līguma pagarināšanai līdz 2021.gadam.

«AC Milan» starpsezonā sākusi ievērojamu komandas sastāva pārveidošanu, komandai piesaistot portugāļu talantu Andrē Silvu, aizsargus Rikardo Rodrigesu no Šveices un Mateo Musačio no Argentīnas, kuri līdz šim spēlēja attiecīgi Vācijas klubā «VfL Wolfsburg» un Spānijas vienībā «Villarreal», kā arī kotdivuāriešu pussargu Frenku Kesiju no itāļu kluba «Atalanta» un šīs pašas pozīcijas spēlētāju turku Hakanu Čalhanolu no Leverkūzenes «Bayer».

«AC Milan» aizvadītajā sezonā A sērijas čempionātā palika sestajā vietā, nodrošinot iespēju spēlēt UEFA Eiropas līgā.

Šis klubs par valsts čempioniem kronēts 18 reizes, turklāt septiņas reizes kļuvis arī par spēcīgāko Eiropā. Tiesa, iepriekšējās trīs sezonās «AC Milan» Eirokausiem nekvalificējās.

Nesen tika noslēgta «AC Milan» komandas pārdošana Ķīnas investoriem. Vienība ilgstoši piederēja bijušajam Itālijas premjeram Silvio Berluskoni, bet pēdējos gados tā nepiedzīvo labākos laikus un «AC Milan» klubam parādsaistības bija vairāk nekā 220 miljonu eiro apmērā, bet kopējā kluba vērtība tika lēsta 520 miljoni eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu