Mourinju: Ibrahimovičs varētu palikt Mančestras «United»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Anglijas premjerlīgas kluba Mančestras «United» galvenais treneris Žuzē Mourinju apstiprinājis, ka zviedru uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs varētu noslēgt jaunu līgumu ar komandu, vēsta BBC.

Ibrahimovičs pērn noslēdza vienošanos uz vienu gadu, bet līdz 30.jūnijam Mančestras «United» varēja viņam piedāvāt līguma pagarinājumu, ko komandas vadība neizdarīja.

35 gadus vecais futbolists aprīlī guva smagu ceļgala saišu traumu un laukumā, visticamāk, spēs atgriezties vien nākamgad. Kaut arī viņš šobrīd ir brīvais aģents, Ibrahimovičs rehabilitāciju veic Mančestras «United» treniņu bāzē.

Ibrahimovičs šonedēļ pavēstīja, ka viņš drīzumā nāks klajā ar lielu paziņojumu saistībā ar savu nākotni.

«Ja lēmums būs palikt un gaidīt līdz decembrim, viņš līdz tam laikam varētu būt atpakaļ sastāvā - kāpēc gan negaidīt? Runājam un apmaināmies ar idejām,» atklāja Mourinju.

Ibrahimovičs aizvadītajā sezonā, visus turnīrus skaitot kopā, guva 28 vārtus 46 spēlēs Mančestras «United» sastāvā. Premjerlīgā klubs ieņēma sesto vietu, taču izdevās uzvarēt UEFA Eiropas līgā, kas dod tiesības nākamsezon spēlēt Čempionu līgā.

Treneris arī norādīja, ka viņš vēlas šovasar Mančestras «United» sastāvā papildināt ar «vienu vai diviem» spēlētājiem. Klubs šovasar kopā iztērējis jau 106 miljonus sterliņu mārciņu (120,5 miljoni eiro) par beļģu uzbrucēju Romelu Lukaku un zviedru aizsargu Viktoru Lindelēfu.

«Mums vajag vairāk. Gribējām četrus [spēlētājus], līdz ar to darbs ir par 50% padarīts. Mums vajag vēl divus spēlētājus, vismaz vienu, taču viss ir sarežģīti,» sacīja Mourinju.

Jau ilgāku laiku medijos izskanējušas runas, ka Mančestras «United» interesējas par trim pussargiem - serbu Nemanju Matiču no Londonas «Chelsea», horvātu Ivanu Perišiču no Milānas «Inter» un Eriku Dīru no Totenhemas «Hotspur».

Mourinju kopā ar Matiču kļuva par Anglijas premjerlīgas čempioniem 2014./15.gada sezonā ar Londonas «Chelsea» komandu. Tiek vēstīts, ka serbu pussargs nav iekļauts «Chelsea» sastāvā pirmssezonas pārbaudes sēļu tūrei.

Treneris arī apstiprināja, ka Mančestras «United» iepriekš centusies iegūt spāņu uzbrucēju Alvaro Moratu, taču klubam neizdevās vienoties ar Madrides «Real» komandu par spēlētāja pārejas maksu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu